МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Удобни ФИЛМОВИ вечери през уикенда

26 Юли 2023

Избрахме за вас 10-те най – удобни дивана и 10-те от най – добрите филми, които трябва да гледате. И двете си струват, повярвайте ни!


Какво по-хубаво от нощното кино у дома с приятели и любими хора. Направете вечерите си незабравими в любимата компания на удобния диван. Ето какво сме ви подготвили:

 

10.   Призрак 2023 - Срещата с някой специален човек може да бъде истинско приключение. Коул се влюбва до уши в Сейди, която се оказва ЦРУ агент, преследвана от цяла армия.

Филми-2023-Призрак    Udoben-divan-siv  

Настанете се удобно в диван Феликс. Всичко за него може да намерите тук

 

9. Съли: Чудото на Хъдсън 2016 - На 15 януари 2009 г. светът стана свидетел на „Чудото на Хъдсън", когато капитан „Съли" Салънбъргър плъзна извадения от строя самолет върху ледените води на река Хъдсън, спасявайки живота на всички 155 пътници на борда. И въпреки че пилотът бе обявен за герой от обществеността и медиите заради безпрецедентния си подвиг и умения, по време на разследването излязоха факти, които заплашиха да унищожат репутацията и кариерата му

Съли: Чудото на Хъдсън   Holna-garnitura-Makao

 

Холна гарнитура Макао може да разгледате тук

 

8. Твърдо приземяване 2023 - В екшъна "Твърдо приземяване" пилотът Броуди Торънс (Джерард Бътлър) спасява пасажерите на самолета си от удар от мълния, предприемайки рисковано кацане на разкъсван от война остров. Именно тогава той осъзнава, че приземяването е било едва началото.

 

Tvardo-prizemqvane   Udobni-moderni-divani-2023

 

Впечатляващ модерен и удобен диван Стела може да видите тук  

 

7.  Джон Уик 1,2,3,4 - След внезапната смърт на любимата си съпруга, Джон Уик получава последен дар от нея – куче на име Дейзи и бележка, съдържаща една единствена молба: да не забравя как да обича. Траурът на Джон е прекъснат, когато автомобилът му попада в полезрението на садистичния главорез Йосиф Тарасов. След като отказва да продаде колата си, Джон е посетен от Йосиф и момчетата му, които нахлуват в дома му, взимат ключовете за возилото и оставят собственика му в безсъзнание, а Дейзи - мъртъв. Без да съзнават обаче, те са събудили един от най-свирепите убийци, раждали се някога...

Джон Уик   Холна гарнитура Сидни

 

Холна гарнитура Сидни ви предлага комфорт по време на всички части на Джон Уик - 1,2,3 и 4. Може да я видите тук

 

6. Сису 2023 - Бивш войник открива злато в пустинята на Лапландия, което опитва да пренесе в града, но нацисти водени от брутален офицер от СС, му устройват засада.

Сису - филми 2023   Удобни-дивани-2023

 

Диван Флорида е един от любимите ни модели. Вижте го тук

 

5. Евакуация 2 - След като едва оцеля след тежките си рани от мисията си в Дака, Бангладеш – Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт) се завръща и екипът му е готов да поеме следващата си мисия. Натоварен със задачата да измъкне семейство, което е оставено на милостта на грузински гангстер, Тайлър прониква в един от най-смъртоносните затвори в света, за да ги спаси. Но когато ЕВАКУАЦИЯта пак става напечена и гангстерът умира в разгара на битката, неговият също толкова безмилостен брат проследява Рейк и екипа му до Сидни, за да си отмъсти...

 

Филм-Евакуация   Диван-Опус

 

Диван Опус ще намерите тук

 

4. Бързи и Яростни 10 - Отвъд много мисии и изправен пред невъзможни залози, Дом Торето и семейството му са надхитрили, овладели и изпреварили всеки един враг на пътя си. Сега, те се изправят пред най-смъртоностният противник, който някога са срещали: Кръвожадна заплаха наддига нос сред сенките на минало, изпълнено с кръвно отмъщение, и което има за цел да строши това семейство и да унищожи всичко — и всеки – който Дом обича, завинаги.

 

Бързи и яростни филм   Диван Сиатъл

 

Диван Сиатъл е топ предложение. Вижте го тук

 

3. Майката 2023 - Наемна убийца е принудена да изостави новороденото си бебе, за да го предпази. Случка от миналото и е спечелила смъртни врагове, които не биха пощадили и дете. 12 години по-късно обаче те все пак откриват дъщеря й и единствено тя би могла да я спаси от ръцете на убийците.

Филм 2023 Майката   Диван Дукат

  Холов ъгъл Дукат в момента е на страхотна цена. Вижте го тук

 

2. Dune 2021 - Потомък на благородната династия Атреиди търси възмездие за смъртта на баща си, като в същото време е призван да защитава планетата на подправките Аракис, известна още като Дюн.

Film Dune   Reklainer-Saragosa-Top-cena

Реклайнер Сарагоса е безспорен в фаворит за удобен диван. Вижте го тук  

 

1. Топ Гън: Маверик 2022 -  Продължението на „Топ гън“ се развива в наши дни. Асове-пилоти се състезават с високотехнологични дронове и изтребители пето поколение. Маверик Мичъл вече е инструктор към военноморските сили. Том Казански-Ледения („Айс-мен“) е пилот и основен съперник на Маверик. Ще видим и порасналия син на Гуус, загинал в оригиналния филм.

TopGun   Reklaineri-Saragosa

 

Реклайнери Сарагоса са безспорно най - удобните дивани за филмови вечери и не само... Съвършени модели. Вижте ги тук


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо