МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерните растения в дома

26 Юли 2023

 

Стайните растения придават несравнима топлина и уют в интериора на дома. Енергията, която носят е успокояваща и чиста. Растенията са чудесен начин да направите атмосферата в дома си приятна и красива.
Тенденциите в интериорния дизайн залагат все повече на декор със стайни растения. Кои са модерните такива, които дизайнерите ще ползват при обзавеждане на модерна дневна стая:

Фикус – В миналото фикусът е бил едно от най - популярните растения в дома и днес това се завръща с пълна сила в интериора на модерно обзаведените домове. Неговите огромни размери го правят забележим и привлекателен. Можете да го отглеждате във всекидневната стая или коридора.

Фикус-цвете


Маслиново дръвче – С полъх на средиземноморска нотка в интериора, маслиновото дръвче е любимо на дизайнерите. Използват се в градината или в имоти на плажа. С маслинови клонки дизайнерите акцентират в интериора на модерните жилища

Маслинов0-дърво-на-балкона

 

Маслинови-клини-за-украса


Монстера – едно растение напомнящо за тропиците и създаващо усещане за екзотика у дома. Стилно и модерно растение, което е подходящо за интериора в дневната стая.

 

Растение-Монстера-цвете



Кафе – Изключително нашумялото растение последните години. Освен, че се използва за декориране, то е и източник на най-ободряващата напитка. Можете да акцентирате интериора в хола или в кухнята с това популярно и модерно растение.

Цвете-кафе


Калатея -  красиво растение с лилави и зелени листа, които наподобяват произведение на изкуството. То всекидневно осъществява движение в областта на листата, като те се издигат и падат до края на деня. Това прави тяхното присъствие в дома още по-атрактивно и забележително. Калатеята е подходяща за декорирането на всекидневна или коридор.

 

Цвете-Калатея


Пилея. Това растение притежава изключително оригинален външен вид с кръгли листа, които играят съществена роля в декорирането на едно помещение. Пилеята е сравнително малко растение, затова е подходящо за позициониране на по-високо – секция или масичка.

 

Цвете-сакция-Пилея

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо