МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

12% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ ЗА ДЕТСКА СТАЯ

30 Май 2020

Всяко дете мечтае за своя собствена стая, обзаведена с красиви мебели, отговарящи на техният стил и възприятия за това, което обичат и харесват. Вълненията на малките деца за любимата стая са свързани с приказни герои, пъстри цветове и нужда от мебели побиращи много играчки, дрехи и принадлежности. Стаята на по-големите деца, тези, които са вече подрастващи, ще бъде малко по-различна. Тя ще отговаря на техните възприятия за модерни мебели, стилни и обрани цветове и палитри, функционалности. Те имат нужда от тоалетка, голям гардероб, огледало.

Ние се съобразихме с предпочитанията и изискванията на децата в различните възрасти. Ще ви предложим мебели за детска стая за момичета, за момчета, спрямо възрастовата група, в която се намират.

Юни е свързан с един Празник, който осмисля живота на всеки един родител. Денят на детето идва с ПРОМОЦИЯ на мебели за ДЕТСКАТА СТАЯ.

Само на 1,2 и 3 ЮНИ ние ви даваме ПОДАРЪК 12% ОТСТЪПКА на всички МЕБЕЛИ за ДЕТСКА СТАЯ!

Разгледайте моделите, ние ви ГАРАНТИРАМЕ за КАЧЕСТВОТО им! Залагаме на 100% материали с отлично качество, за да получат вашите деца най-хубавите и функционални мебели.

Вижте тук https://mondomebeli.com/detska-staya/

mebeli-onlain, namalenie_na_mebeli_onlain, promocii_mebeli,

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо