МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Да сложим ли топ матрак на леглото си

01 Юни 2021

Ако вашият матрак е за смяна, но нямате възможност да инвестирате в покупката на нов или искате да подобрите комфорта на сегашния си матрак, то това от което имате нужда е топ матрак.

 

top matraci na niski ceni
Разликата между топ матрак и протектор за матрак е огромна и ние говорим точно за топ матрак. Това го казваме, защото много хора смятат, че протектора би имал подобна функция като топ матрака.
Топ матраците ще прикрият несъвършенствата на стария матрак, ще придадат удобство и комфорт. Те варират като размер от 3 до 9 см, което им позволява да изгладят всички неравности по стария матрак. Инвестирайте в качествен топ матрак, заслужава си.


Когато е време за покупка на топ матрак, то вие трябва да бъдете информирани за следните неща и да направите един разумен избор на база вашите потребности и нужди.


ВИДОВЕ ТОП МАТРАЦИ


Пълнежът може да бъде разнообразен – гъши пух, дунапрен, памук, латекс, мемори пяна, вълна и други. Има голямо разнообразие на модели топ матраци в нашия онлайн магазин.

 

Да сложим ли топ матрак на леглото си


  • Топ матрак от памук – отличен влагоабсорбатор, който не позволява задържането на влага. Ако имате алергии това е подходящия за вас матрак. Идеален е за ежедневно спане.

 

  • Топ матрак от вълна – Подходящи най-вече за зимния сезон, осигуряват съвършен комфорт и удобство.

 

  • Топ матраци от латекс – това са топ матраци с голяма еластичност и устойчивост. Един от най-предпочитаните модели сред потребителите са латексовите матраци.

 

  • Топ матраци с мемори пяна – тя позволява да се следват извивките на тялото, за да се придаде нужният комфорт по време на сън.

 

  • Топ матраци от гъши пух - може би се досещате, че този тип топери се препоръчват за зимния сезон. Те са чудесен избор за хора, които предпочитат много меки модели матраци и топ матраци.


    ПРЕДИМСТВА НА ТОП МАТРАЦИТЕ


Разнообразие на качествени топ матраци на ниски цени


Покупката на топ матрак не изисква особена финансова инвестиция, а същевременно е чудесно решение за удобство по време на сън.
Топ матраците са много компактни. Те са леки и практични. Съхраняват се на руло, могат лесно и бързо да се преместят от едно място на друго.

Покупката на топ матрак не е задължителна, но ако искате максимален звезден комфорт в спалнята, то ние ви съветваме да заложите на него. Без значение дали имате нужда от него или не, комфортът е много по-голям, отколкото само на обикновен матрак.


Освен това не е никак скъпо и не изисква големи финансови средства, за да закупите качествен топ матрак.
Ако имате нужда от комфорт и по-добра опора се насочете към модел топ матрак с по-голяма височина от полиуретанова пяна. Ако ви е нужен матрак, който да е лесен за транспортиране, то по-ниските топ матраци са идеални в случая.

 

топ матраци


Ако сте двойка, ви препоръчваме да се насочите към топ матраци с мемори пяна или такива изработени от латекс, защото те изолират движенията на спящите и движенията на единия партньор не прекъсват съня на другия.


В случай, че страдате от някакви алергии е добре да се насочите към модели, които са обработени антиалергично и антибактериално. Друг важен фактор е наличието на цип, който позволява лесна и бърза поддръжка.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо