МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ на апартамент

28 Юни 2020

Един проект, в който вложихме страст, отдаденост и енергия. Един проект, в който имахме възможността да творим, да подбираме цветове и материи без ограничение.

Да, ние имахме цялото доверие на нашите клиенти и създадохме един модерен, уютен и луксозен дом.

Ето как премина цялата организация и време свързан с ремонта и обзавеждането на апартамента.

 

НАЧАЛОТО:

Получихме проект за обзавеждане на два апартамента, който трябваше да бъдат слети в един. Трябваше да организираме правилното разпределение на стаите, необходимо бе да се съобразим с това кое можем да разрушим от стените и как най-добре да организираме пространството в дома. След внимателно разглеждане на проектите и консултацията ни с главни архитекти, разбрахме кои са носещите колони и се заехме с реализацията на проекта. Наехме специализирани групи хора за работата по ремонтните дейности. Ние вече знаехме как трябваше да бъде направено.

След сливането на двата апартамента се сдобихме с площ около 120 кв – голяма дневна стая, спалня, две детски стаи, две бани с тоалетна, дрешник, мокро помещение и две открити тераси. Пространства, в които ние трябваше да творим и да превърнем голите стени в любимото място на собствениците на жилището.

ПРОЕКТЪТ:

След полагането на саморазливната замаска, след поставянето на дограмата, поставянето на картон, шпакловка прочие, дойде и нашата работа. Вече бяхме направили проект в какъв стил да се движим на интериора. Искахме нещо модерно, нещо луксозно с характер. Определихме основният цвят за стаите – топло сиво /за точният номер на цвета, можете да се свържете с нас/ и решихме какви цветове да внесем като акценти. Искахме да бъде нещо смело, дръзко и модерно.

Имахме възможността ние да изберем всеки детайл от интериора – завеси, настилка, осветителни тела… всичко. Избрахме мебелите за всяка стая, цветовете, материите.

Дневна стаяКухнята, която проектирахме и изработихме е в снежно бял цвят с красиви винтидж елементи и модерни дръжки. Изработена от МДФ, декоративни профили тип пиластри и горен завършващ профил като акцент. Красивата винарна върху плота е изработена изцяло от МДФ материал, внимателно и прилежно боядисана. Поставянето й беше изключително предизвикателство за нас. Плотът и гърба на кухнята избрахме да направим в дървесен цвят, който да се съчетае с подовата настилка тип винил. Бар столовете са в цвят черен. Полилеят отново е по наш избор и можете да закупите в нашите магазини Мондо и онлайн чрез нашите консултанти. Мивката и смесителят са черни на цвят, електроуредите са модерни и от най-високо качество. Към красивата кухня в дневната стая добавихме и голяма стъклена витрина с матово стъкло и същите вратички, профили и елементи като на кухнята в снежно бял цвят. Големият бюфет е от същата серия. Създадохме оптимално ползване на пространството с функционални мебели за съхранение на домакинска посуда и текстил.

kuhni po proekt s 3D viziq v magazini Mondo i onlain

bqla kuhnq po proekt vintidj stil onlain mebeli Mondo

evtini kuhni po proekt ot mebeli mondo

kuhni po razmer ot mebeli MONDO Stara Zagora, Plovdiv, Veliko Tarnovo, Varna

Shkaf vitrina v bqlo ot onlain mebeli mondo

cherni bar stolove za zavedenie i kuhnq

 

  Кът за хранене – Решихме да подредим кът за хранене близо до кухнята, за да бъде максимално удобно за домакините. Избрахме голяма маса в снежно бял цвят с две опции на разпъване – подходяща за 6, 8 или 10 седящи места. Столовете са изработени изцяло в тапицерия, седалищната им част е направена от колани, което прави креслото за хранене безупречно удобно и комфортно. Гълъбово сив цвят с акцент на два от столовете в кралско червено. Полилеят над трапезната маса е от същата серия, както този над бар- плота. За да омекотим и придадем топлина на кухненският кът избрахме винилов тапет с 3D имитация на косъм от пони в бежовата гама. Голямата декоративна рамка зад вратата също декорирахме с мазилка в топло бежаво.

  trapezni stolove v sivo s damaska

  trapezni stolove kresla

  dekorativna ramka s mazilka

Кът за почивка – в дневната стая се намира и мястото, където собствениците ще прекарат най-много време, докато са у дома. Да, това е кът за почивка. Избрахме Модулен диван ФОКС от нашият продуктов асортимент. Диванът е без функция за сън и ракла. Усещането за комфорт и мекота е без компромис. Дамаската е приятна и мека на допир, лесно се почиства и поддържа. Сивият цвят на дивана е малко по-агресивен, но декоративните възглавнички внасят нужната доза мекота във визията. Удобната и голяма табуретка се ползва за отпочиване или като отделно самостоятелно седящо място. Краката на дивана са от метал и са идеалният акцент в цялостната визия на модулният диван. Холната маса е във форма на диамант с черно стъкло тип бронзе. Вместо голяма секция избрахме практичен модел ТВ шкаф с ЛЕД осветление в цвят черен гланц и венге. Истинско бижу в дневната стая се оказа помощният шкаф, който изработихме и боядисахме в кралско червено – специално за проекта, който поехме и реализирахме.
Килими, завеси, аксесоари, ключове и контакти, осветителни тела – при интерес може да се свържете с нашите консултанти в магазини МОНДО и онлайн на www.mondomebeli.com

  Golqm divan za hol v siv cvqt

  Golqm uglov divan v siv cvqt za dnevna staq

  Golqma taburetka za divan v siv cvqt s metalni kraka

Golemi modulni divani za hol mebeli mondo onlain

  Moderni metalni kraka za divani onlain ot Mebeli Mondo

cherven pomoshten shkaf s chekmedjeta za dnevna staq

cherveno shkafche s chekmedjeta

Входно пространствоКоридорните помещения не са никак лесна задача за декориране и обзавеждане. Тук трябва да има нужните удобни мебели за антре и същевременно да има достатъчно свободно пространство. Още с влизането погледът ви се спира на още един шкаф, изработен от нас специално за този проект. Цвят жълто е смело решение на нашите дизайнери и безспорно е едно от най-добрите. Коридорното пространство се дели на две – два дълги и тесни коридора, чрез които са свързани и двата апартамента. Открити закачалки във входното помещение не поставихме, защото според нас дрехите и аксесоарите трябва да имат специално място на закрито. Затова път избрахме стъклени гардероби в стъкла бронзе. Скринът и огледалото са безспорен допълващ акцент в дома. Креслото в цвят горчица и главата на елен са също част от нашата гама и аксесоари за дома. Една луксозна, стилна и красива атмосфера в един градски апартамент.

  shkaf s chekmedjeta v jult cvqt

  Mebeli za antre na dostapni ceni onlain

Спални помещения
Спалнята е място за почивка. Тук дизайнерите решиха да заложат отново на модерен цвят като акцент и избраха синият цвят за подходящ. Резултатът отново надмина очакванията на всички. Декоративните профили, леглото тип Честър изцяло направено от дамаска в син цвят, мебелите от черен гланц и комбинацията с омекотяващото топло сиво е идеална. Основен акцент тук е и стъкленият четирикрилен гардероб. Всички аксесоари, осветителни тела, ключове и контакти, килими са подбрани внимателно от дизайнерите, за да завършат цялостната визия на модерната спалня. Заложихме на матрак Дормео, за удобните и спокойни нощи на собствениците на апартамента. Възглавниците за сън са ортопедични и модели с пух. Завивките и одеалата също са подбрани от нас, като избирахме внимателно материи, цветове и модели. „За нощни шкафчета решихме да ползваме две помощни масички. Искахме всеки елемент да привлича внимание и да не откъсваш поглед от него. Търсихме наистина нещо луксозно и впечатляващо“

  Cheren skrin za spalnq

  tapicirano spalno leglo s golqma tabla Chestar

 

Двете детски стаи в жилището са с мебели в романтичен винтидж стил. Тук акцентирахме в цветовете на аксесоарите и декора. Искахме стаите да бъдат топли, удобни и практични. Матраците са Дормео, а Мебели МОНДО е официален представител на всички продукти с марка Дормео.


detsko obzavejdane, mebeli za detska staq

garderob za detska staq Chilek

Гардеробната – Разполагахме с малко помещение, което решихме да облечем с открити гардероби без врати по цялата височина на стаята. Направихме рафтове за дрехи, отделения за лостове за закачалки, рафтове за обувки и ботуши, отделения за пътни чанти и куфари. Гардеобната е направена в цвят модерно сиво с акцент на жълто при чекмеджетата. Изборът на пералня и сушилня в мокрото помещение до дрешникът е отново от нашата продуктова гама. Спряхме се на доказаната марка AEG.

Баня и тоалетнаМебелите за баня на които се спряха дизайнерите са от продуктоят ни каталог отново. Избрахме естествени материали за едната баня и черни италиански плочки в три различни вида – гланц, мат и 3D ефект. Комбинирахме черните плочки отново с бели 3D дизайнерски такива. Резултатът е наистина впечатляващ Избрахме и LED огледала за двете бани. Санитарията също подбирахме внимателно. Искахме да заложим на качеството. Другата баня е с плочки в цвят тип тъмен бетон.

  Mebeli za banq v moderen stil

Obzavejdane i mebeli za banq

Едно жилище направено с много желание и отдаденост. Един дом, олицетворение на модерното, луксозното и уютно обзавеждане.
Този проект е част от нашето портфолио за обзавеждане на домове, офиси, хотели и заведения. Ние сме готови за следващото ни предизвикателство и ви очакваме.

Мебелни магазини МОНДО и онлайн www.mondomebeli.com


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо