МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Какво да правим със стария диван?

18 Май 2021

Ако и вие имате стар и увехтял диван, който се чудите какво да правите, ние ще ви дадем няколко чудесни идеи.

 

Идеи за дивана в хола

 


Диванът е мебел, която не се сменя толкова често и няма нужда от това. Той обаче с времето се износва и ни омръзва. Покупката на нов диван изисква инвестиция, особено ако държите той да бъде качествен и удобен. Затова днес ще ви дадем ценни съвети какво можете да направите със стария диван в хола, така че да получите страхотни резултати.

  • Сменете възглавниците

 

 

Декоративни възглавнички за диван


Можете да промените изцяло визията на дивана като добавите нови декоративни възглавнички или смените тапицерията и цвета на старите. Заложете на различни размери и форми възглавнички, експериментирайте с цветовете и материите. Това е едно наистина изгодно финансово решение за промяна на визията на стария диван.
Ако диванът ви е в по – неутралните цветове можете да акцентирате с ярки и разноцветни декоративни възглавнички. Те ще придадат луксозно и модерно излъчване на меката мебел.

Какво да правим със стария диван

 

  • Покривало за диван


Можете да освежите визията на захабеният стар диван с едно покривало. Ковертюра или ластично покривало, които имитират дамаска в различни цветове е едно изгодно предложение за освежаване на външния вид на дивана. Това е евтино предложение, от което можете да се възползвате лесно и бързо. Покривала за дивани има в голямо разнообразие на материи и цветове.

Покривало за диван

 

Покривала за дивани

 

  • Претапициране на диван


Старият диван може да претапицирате в дамаска по ваш вкус и избор. В нашия онлайн магазин може да намерите голямо разнообразие на дамаски по цвят, материя и мотиви. Това не е от най – изгодните варианти ценово, но ще вдъхновите изцяло нов живот на меката мебел. Освен това, можете да експериментирате и да направите дивана по начин, който на вас ви харесва.

дамаски за диван

 

Претапициране на диван

  • Акценти около дивана


Още един чудесен начин да смените възприятията за меката мебел в хола е като размените мебелите около нея. Промяната на всяко нещо ще придаде нов поглед върху къта и старият диван може вече да не ви изглежда толкова зле. Опитайте, заслужава си.

Цветна помощна масичка

 

  • Цветни детайли


Изключително актуално стана в интериора да се ползват цветни акценти. Те придават очарование и стил. Дали ще поставите цветно одеало, помощна масичка или цветна възглавничка – експериментирайте.

 

Какво да правите със стария диван в хола



Опитахме се да ви дадем няколко чудесни идеи за освежаване на стария диван в хола. Надяваме се да сме ви били полезни и ако решите да осъществите някоя от тях – да ни изпратите снимки ПРЕДИ и СЛЕД. Разбира се за всички сме подготвили и чудесни награди – декоративни възглавнички подходящи за вашия обновен диван в хола.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо