МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Успешни продажби - дискусия с участието на г-н Иван Стефанов

01 Ноември 2019

Собственикът на верига мебелни магазини МОНДО бе поканен за участие в бизнес мероприятие организирано от БНП Париба Лични финанси. Събитието се проведе на 30 Октомври в Sofia Event Center. Г-н Стефанов участва в дискусионния панел за взаимните изгоди между онлайн и офлайн формите на присъствие и успешните методи за продажба. На събитието присъстваха над 500 гости от бизнеса на национално ниво. Дискутираха се различни въпроси, даваха се примери от реални казуси и събития - панелът безспорно беше един от най-интересните на срещата.

Благодарим за поканата на БНП Париба, оценяваме доверието, което ни гласуваха.

Вижте кратка извадка от дискусията /цялата среща може да гледате в Youtube канала на мебели МОНДО/

"Г-н Стефанов в момента виждаме голямо сплитане на пазара на продажбите офлайн и онлайн. Така ли е и в нишата с мебелите и доколко е важно такъв бизнес да поддържа изложбени зали, в които хората да видят мебелите и аксесоарите за дома?"

- Пазарът на мебели изисква по-голямо познаване на потребителите и клиентите, без значение дали ще бъде онлайн или офлайн. Факт е, че потребителят в България все още не е готов да пазарува изцяло само онлайн съответните категории мебели. Нужни са демонстрационни центрове, нужни са квалифицирани кадри. Клиентът иска да му се свърши работата. Тенденцията се обърна във възможно най-лесен "чек аут". Започнахме да пренебрегваме събирането на данни за потребителя, за да може да му бъде лесно и бързо правенето на поръчка. Идеята е с 3-4 клика потребителят онлайн да напълни кошницата и да направиш поръчка с cross sale продажба след това......

.....Според мен за следващите 3-5 години ще бъде задължително присъствието на изложбени зали, но е факт и оптимизирането им. Говореше се, че "лев на кв.м." е отживелица, но да - факт е. Световните фирми като .... вече го показаха - по-малки зали, оптимизиране на разходи..../вижте повече във видеото/

Г-н Стефанов, считате ли, че мебелният бранш има място в чисто онлайн сферата като бизнес и може ли да функционира като такъв.

"Може да бъде като такъв, ако са сайтове тип платформа.... Очертава се една тенденция на "Който първи закара стоката, той получава парите" Брандът безспорно натежава в избора на поръчка на клиент.... /вижте повече във видеото/"

Вижте моменти от събитието в снимки, а в нашият канал в Youtube може да намерите и видео на дискусионния панел.

Мебели Мондо и Джет Кредит - успешни продажби

Дискусия в зала Eventim София - успешни продажби на мебели и аксесоари за дома

  Мебели Мондо и Джет Кредит - Продажба на мебели на Лизинг

Купи мебели на Лизинг от Мондо с Джет Кредит

г-н Иван Стефанов - собственик и управител на верига мебелни магазини Мондо

Среща на бизнеса в България - г-н Иван Стеганов, собственик на Мебели Мондо

Иван Стефанов - собственик на Мебели Мондо - купи мебели на Лизинг с изгодни условия

Среща на бизнеса в България - Иван Стефанов и Джет Кредит Лизинг

Г-н Иван Стефанов собственик на Мебели Мондо в София, зала Евентим

Г-н Иван Стефанов с бизнеса в България среща дискусия

 

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо