МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Офис столове - видове и функционалности

25 Септември 2020

 Замисляли ли сте се, колко много време прекарваме на работа и колко е важно и ценно удобството на стола, на който стоим. Тази мебел е най-важната в офис средата и трябва да бъде внимателно подбрана, според нуждите ви. Удобните офис столове са важни за вашето здраве и производителност на работното място. Не ги подценявайте.

Офис столове на ниски цени


Офисни столове на ниски цени

Може би най-използвания сред работещите зад бюро е компютърния стол. Много често може да го срещнете в магазините или онлайн под името ергономичен офис стол. Този вид обзавеждане има много различни функции за настройка. И тези настройки е задължително да присъстват ако държите на своето здраве, самочувствие и изправена стойка. На всеки един ергономичен офис стол може да регулирате височината на седалката, подлакътниците, наклона на облегалката на седалките, височината на самата облегалка, опората на врата и т.н. Ако седите пред компютъра по цял ден и желаете здраве, продуктивност и кондиция, това са елементи, за които трябва да внимавате при покупка на нов стол за вашия офис. Разбира се важни елементи при избора остават дизайна, материалите и формата. Но те определено отстъпват на втори план пред ергономията.


Офис столове цени и доставка

Има различни видове офис столове , както по конструкция и функционалности, така и по материалите, които се ползват за тяхната изработка.

 

Офис столове ВИДОВЕ:

Посетителски столове - Това са столовете, които обикновено се използват в конферентните зали, за гостите при срещи и за чакалните пред кабинета на даден мениджър. Те не разполагат с ергономични функции, но спазват изискването за дизайн, който да отговаря на удобството при сядане (обикновено с облегалка, която следва извивките на гърба и седалка със заоблен преден край – за мекота при свивката на коленете). Нямат колелца, но винаги са снабдени с протектори за стабилност и предпазване на подовите настилки.

Офис столове на ниски цени с бърза доставка   ЦЕНА 36 ЛВ

Посетителски офис столове на ниски цени мебели  ЦЕНА 48 ЛВ

Офисни столове цени и модели 2021  ЦЕНА 39 лв


Работни столове – Това са най-често, масово ползваните столове в работата. Те са финансово достъпни на изключително добри цени. Удобството, което предоставят е прилично. Направени са масово в еко кожа и хромиран метал или текстилна дамаска и полипропилен. Най-често срещаните модели от този вид имат люлеещ механизъм и са на колелца. Важно е офис столовете да бъдат на колелца, за да се придвижвате лесно и бързо на близки до вас разстояния. Така всичко ще ви бъде под ръка и леснодостъпно без да ставате и сядате постоянно. Масово моделите от този ценови клас разполагат и с подлакътници.

Ofis stolove mebeli onlain Mondo  ЦЕНА 189 ЛВ

Мениджърски офис столове цени онлайн мебели  ЦЕНА 256 ЛВ

 

Президентски офис столове – висок ценови клас и гарантирано удобство при ползване. За да бъде максимално ползотворен деня ви и да не бъдете изморени, на работното място това е идеалната покупка, която ще ви го осигури. Тези офис столове за изработени от качествен текстил и мрежести елементи до качествена еко кожа или естествена кожа. Модерните президентски столове имат включена и масивна дървесина в дизайна, а други са с хромирани части. Ергономични и много удобни, можете да ги настроите спрямо вашите изисквания на тялото ви за максимален комфорт.

Мебели офис столове евтини  ЦЕНА 237 ЛВ

Столове за офис на промоция онлайн мебели  ЦЕНА 359 ЛВ

Офисни столове - видове и цени в България  ЦЕНА 198 ЛВ 

Директорски офис столове – Обикновено тяхното присъствие е повече имиджово, но в същото време не се пренебрегват и ергономичните им функции, тъй като все пак ръководещият мениджър трябва лесно да се концентрира, да релаксира след трудни преговори и да върши работата си с удоволствие. Обикновено са от еко кожа или естествена кожа, луксозни дишащи  материи. Имат успокояващи механизми, като люлеене, задължителните колеца, позволяващи движение и високи облегалки, които са с управляем наклон, често провокиран от движението на тялото, без ръчен механизъм, който отнема време и концентрация. Тези столове са широки, обемни и внушителни.

Ергономични офис столове – това са столовете за работа на новото поколение. Те предлагат всички екстри за регулиране на позициите на всяка част на стола за максимално удобство. Няма нещо, което да не се движи при тях. Те са предназначени за професии, при които се налага дълго стоене в офиса, осигуряващи максимално движение на тялото, докато работим, така че всеки мускул и всяка става да получава раздвижване.

Когато избирате нови столове за офиса преценете, къде и кой ще ги ползва, колко време дневно, за какво помещение и какъв ресурс имате. Естествено важна е гаранцията и цената. А ние със сигурност може да Ви препоръчаме офис столовете на Интеза Ком, като отговарящи на всички тези условия. Като добавим безплатния монтаж и доставка избора е почти ясен.

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо