МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Гардеробът - тенденции 2020`

04 Януари 2020

Тенденциите в дизайна на мебелите за спалня всяка година клонят към все по- луксозни визии. Тази година обаче надминаха всички представи за елегантност на интериора. Да, ние се влюбихме в модерните гардероби за 2020 година.

Ето и основните линии в дизайна – осветление, тъмни цветове, стъкло и гланц.

Първо ще разгледаме ГАРДЕРОБИТЕ СЪС СТЪКЛЕНИ ВРАТИ – Безспорен фаворит в мебелите за спалня. Едно изключително представяне, обзавеждане, което ще впечатли почитателите на смелите интериорни решения. Гардеробът със стъклени врати е добре да бъде от по-тъмно стъкло, не матово, а тъмно. Задължително добавете LED осветление. Изисква се смелост, защото 90% от хората не успяват да поддържат ред и подредба в него, а подобен тип врати го изисква напълно. Не можете да си позволите да имате разхвърлени дрехи, по-скоро всички те трябва да са подредени изрядно. Това обаче си заслужава, защото любимото ви семейно кътче, че бъде с ненадминат дизайн и интериор.

Тъмните цветове за спалнята са водещи тази година. Черно, кафяво, тъмно сиво, тъмно лилаво. Все пак не забравяйте, че спалнята е интимно място в дома и не е необходимо да бъде огрята от светлина и светли тонове в нея. Решенията за интериор в тъмни нюанси е подходящо за това помещение и не бива да се притеснявате.

Осветлението вътре в гардероба или отвън също е тенденция, която не бива да пренебрегваме. Този детайл придава допълнително елегантно и луксозно излъчване и насочва вниманието в детайлите. Освен че е красиво, осветяването на гардероба вътре е и практично, защото всички имаме нужда от допълнителна светлина, когато подбираме ежедневният си аутфит.

Гланцираните повърхности същи се завръщат. В комбинация с тапицерия по вратите на гардероба, те са тотален хит в много модели мебели за спалня.

Ето и нагледно снимки на модерни гардероби за 2020 година.
Черен гардероб със стъклени врати

Модерен гардероб със стъклени врати 2021

Гардероб със стъклени врати

Модерен черен гардероб с врати от стъкло

Ъглов гардероб със стъклени врати

Стъклен гардероб с ЛЕД осветление

Модерен гардероб 2021

Тенденции в обзавеждането на спалнята - гардеробът

Гардероб в цвят черен гланц и бяло

Garderob v cvqt cheren glanc i durvo

Moderni garderobi za spalnqta i koridora

Moderni mebeli garderobi 2021

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо