МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Какъв ъглов диван да изберем

17 Май 2021

Покупката на мека мебел за хола е една от водещите и основни в обзавеждането на дома. Нека не забравяме, че най – много време у дома семейството прекарва на дивана пред телевизора. Затова, основната цел, която трябва да търсите при избора на диван е това той да бъде удобен.

Съвет за избор на диван


Вероятно голяма част от вас си задават въпроса „Какъв ъглов диван да изберем?“ и се лутат дълго в търсене на отговор. В момента на пазара се предлага голямо разнообразие на модели дивани и изборът, който ви предстои не е никак лесен на пръв поглед.


Затова тази статия ще ви бъде полезна, правилно ще знаете какво да търсите и къде да го търсите.

  • Размери на дивана и мястото, където ще го позиционирате


Преди да сте тръгнали да обикаляте по магазините или да разглеждате онлайн, вземете точни размери на мястото, на което ще поставяте дивана. Вие задължително трябва да се вместите в тези размери както по дължина, така и височина, ако има прозорци.


Имайте предвид, че ъгловият диван оползотворява чудесно както малко, така и голямо помещение. Ако стаята ви е много просторна и голяма чудесен избор за мека мебел е холова гарнитура или ъглов диван. Ако е мъничка стаята и мястото ви е ограничено, то може да поставите малък ъглов диван или канапе тройка или двойка.

  • Цвят и дамаска на ъгловия диван


Изборът на цвят на дивана трябва да отговаря на цялостната концепция на интериора. Той трябва да го допълва или да бъде акцент в него, но да бъде част от цялостният стил и линия в интериора. Относно вида на дамаската трябва да се съобразите с това дали имате деца и домашни любимци най – вече. Ако да, то изберете модел, чиято дамаска се почиства лесно и бързо. При избора на това дали дивана да бъде светъл или тъмен, то имайте предвид, че при светлите цветове ще трябва да отделите повече време за поддръжка и да го правите по – редовно.

Какъв диван за хол да изберем

 

какъв ъглов диван да изберем

 

  • Качество на ъгловия диван 

 


Когато купувате мека мебел вие трябва да сте сигурни в качеството на модела. Обърнете внимание на изработката и шевовете. Качествените дивани са направени от букова дървесина на корпуса.
Освен това попитайте за качеството на дунапрена на седалката. Ако не е добро и надеждно след време ще слегне и ше се образуват вдлъбнатини.

Ъглов диван с релакс механизми

 

  • Дизайн и визия на ъгловия диван


Изключително актуални и модерни са диваните в италиански стил и дизайн. Те са изчистени, семпли и с деликатни акценти. Използвайте декоративни възглавнички, за да придадете визията, която желаете. Те придават очарование и уют на помещението. Комбинирайте меката мебел с дизайна в стаята, може да го направите със завесите и килима например.

 

  • Комфорт и удобство

 


Най – важно е усещането за удобство при ползването на меката мебел. Дали ще изберете модел диван, който е по-мек като усещане или за вас по-твърдата основа е по – комфортна, зависи изцяло от вашите усещания.

modulen divan za hol

 

  • Цена на ъгловите дивани

 


Определете бюджет, в който да се вместите при покупката на мека мебел. Ние ви съветваме да изберете качествен диван, за който да отделите повече средства. В нашият онлайн магазин може да намерите всеки месец различни промо предложения на модерни ъглови дивани за хол.

uglovi divani na promocia

moderni divani na promo ceni
Надяваме се, че сме ви били полезни с информацията за избор на ъглов диван.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо