МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТЛЕНИЕ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Идеи за обзавеждане и декориране на детска стая

25 Август 2017

Декорирането на стаята на децата е любим момент не само за нас, но и за самите деца. Наближава първият учебен ден и много от нас ще решат да освежат детската стая, да обновят мебелите и интериора. Ето едно чудесно занимание, което можем да свършим заедно с нашите деца. Помолете ги да се включат в избора на аксесоари и мебели за детската стая.

Днес децата са завладени от технологиите, търсят нещо ново и различно. Дори най-малките вече боравят с телефони, таблети, играя игри и др. Те не искат да имат като стаята на своите съученици, а да бъдат модерни, интересни и по – впечатляващи.

Освен  бялото, на който повечето родители залагат, за да създадат неутрална среда, сега сивото също е актуален цвят. Той се комбинира чудесно с всички цветове, но трябва да внимаваме с нюансите които подбираме. Заложете на по-светло млечните нюанси те ще придадат авантюристична атмосфера, присъща за децата.

Скандинавският стил е един от актуалните в момента. Ако заложите на него няма да сгрешите със сигурност. Монохромните цветове, дървото и текстурите са перфектни за всяка стая, без значение дали е на момче или момиче.

Говорейки за неутрални схеми обаче, не означава, че пренебрегваме цветовете. Ментово зелено или тревисто зелено, пастелно синьо, прасковено или жълто са идеален избор, дори и в стаята да съжителстват две деца от различен пол и на различна възраст.

Що се отнася до мебелите, акцентът пада върху леглото. То трябва да се постави на място подходящо както за почивка и сън, така и за забавления. Решение е двуетажно легло или голямо повдигнато легло с място за игра или учене отдолу.
Помислете за палатки, завеси, пуфове и табуретки, с които да внесете интересен елемент в стаята.

Създаването на зона за учене трябва да бъде съпроводена и с мисълта за много места за съхранение, интересни по вид дизайнерски рафтове, на които да подредят своите книги.

Не на последно място, сложете плетени кошници или кутии, в които да съхранявате от играчки до дрехи.

Още публикации