МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

50 нюанса бяло в дома

19 Август 2017

Символът на чистотата, свободата – това е бялото. Дали в облеклото или интериора, белият цвят се характеризира с ефирност и нежност. Достатъчно смели ли сте за да обзаведете домът си в бяло? Знаем ли до къде да спрем с него, то увлича след себе си още и още бяло в различни нюанси. Багрите на всички цветове изпъкват в комбинация с него. Белият дом не е за всеки. Той е за ексцентриците, за тези които имат АРТ заложби и нюх.

 

"Омекотеното" бяло приютява акцентите до една пълна хармония. Всеки един предмет и аксесоар от допълващият бялото цвят, трябва да носи в себе си и доза различно, комбинация от материали, трети цвят, който да го отличава, без да е преобладаващ.

 

Истински романтичен бял интериор можем да постигнем отново на същата бяла база, но с леки намески от фин текстил с романтичен принт. Акцентите са многобройни в пастелни цветове и нежни мотиви. Цветя, плодове и птички допълват сантименталното внушение.

 

Интериор, решен в антично бяло определено е един от хитовете залял любителите на изтънчен и същевременно модерен стил. Протритито дърво с неравен слой бяла и сиво-бяла боя, под която да прозира естествения цвят на дървото, леко грубата ръчна изработка и провансалско звучене, чудесно се допълват с мебели от кожа, аксесоари от метал и стъкло.

 

Бяло в средиземноморски стил. Стил, който далеч не е нов, но неотстъпващ място пред останалите бели интериорни интерпретации. Това, което най-силно го отличава е безспорно наситеният морско син допълнителен цвят, който никога не преобладава количествено над белия, но е толкова силен и привличащ, че изземва водещата му роля. Така че ако искаме да постигнем средиземноморски стил, но с идеята за бял интериор, то синьото в него трябва да се използва доста пестеливо.

 

Добре познатият ултра модерен изчистен и минималистичен стил , който разработен в нюанси на бялото и в комбинация от контрастни повърхности, може би най-добре понася употребата само и единствено на белият цвят. Тук проличава силата на дизайнерската креативност и умението чрез формата и текстурата да накара един цвят да бъде представен в хилядите си многообразия, като в нито един момент това да не досади, да не превземе и погълне вниманието, да не парализира и смути възприятието, което да получи възможността да се слее с цялото, но и да открои детайла

Вижте впечатляващи идеи за интерир в бяло:

  Обзавеждане и интериор в бял цвят мебели Мондо

Идеи за обзавеждане в цвят бяло - мебели Мондо

Обзавеждане на апартамент или заведение в бяло

Мебели и дизайн в цвят бял от мебели Мондо

Дизайн и интериор в бяло от мебели Мондо

Обзавеждане в бяло - съвети за комбиниране на нюнсите на цвят бяло

Идеи зацялостно обзавеждане и интериор в бяло

Идеи и съвети за интериор в бяло

Мебели в бяло - новата тенденция в интериорния дизайн

Мебели в бяло на ниски цени от Мебели Мондо

Дизайн в цвят бял от мебели Мондо

Обзавеждане на хола и спалнята в бял цвеят от Мондо

Бяла спалня от мебели Мондо

 

 

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо