МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Цветът на дневната - символика и снимки

22 Юли 2017

Интересно ли ви е да разберете какво излъчва вашата дневна стая, какво настроение придава? Поставени ли сте през избора на цветове за обзавеждане на хола! Тази статия ще ви бъде полезна, ако вие сте сред горепосочените примери.
Основната задача на вашата дневна е тя да бъде гостоприемна. Това е помещението, в което релаксирате вечер след работа, събирате се с приятели и семейството. Не е ли от голямо значение това, което ни се предава като енергия от заобикалящите ни условия? Вижте няколко основни цветове за дневна стая и какво настроение и символика носят.

Класическо Сиво
Интериор на дневна стая в син цвят   Обзавеждане на хол и дневна стая в цвят син   Идеи за обзавеждане в цвят син на хола  
Сивото е един от основните класически цветове за обзавеждане на дневна стая. Може да бъде както стилно  и изискано, така и да придаде мрачно настроение на помещението. Важно е да внимавате с нюансите на сивото. Изберете по светли контрасти за съчетание.

Вълшебно оранжево

Обзавеждане на хола с оранжеви акценти в цветовете   Обзавеждане и интериор в оранжево   Оранжева дневна стая - интериор слънце  
Тиквените отенъци биха придали повече светлина и топлина на стая с по – ограничена естествена светлина. Тук също е важно да внимавате с нюансите. Избирайте няколко тона по-светъл от този, който си представяте, че искате.

Нежно бяло
Обзавеждане на дома в цвят бял    Бяло - обзавеждане на дневната стая   Обзавеждане в цвят бяло - хол, спалня и кухня
Символ на чистота, стил и нежност. Ефектът, който ще постигнете при използването на бяло в стаята е повече простор.Всеки един цвят,който решите да внесете допълнително ще изпъкне на фона на красивото бяло.

Страстно червено
Идеи за дизайн и интериор в цвят червен   Обзавеждане в червен цвят на ниска цена   Дизайн за хола в цвят червено - идеи за интериор в червено
Искате тайнствена дневна с драматично излъчване – заложете на червеното. Внимавайте с ярките нюанси – действат негативно на нервната система. Заложете на по – меките нюанси, по възможност дори го ползвайте като отделни акценти, но не и като основа за обзавеждане.

Стилно черно
Обзавеждане на дневната в черно   цвят черен в интериора - модерен дом   Обзавеждане в черно - луксозен интериор за ценители
Един класически вариант за модерно обзаведените жилища. Същетавайте с по-светли като нюанси мебели, за да не постигнете обратен ефект. Заложете на класиката в комбинацията черно и бяло

Цвят на 2017 зелено
Идеи за акценти в зелено в интериора на хола   Зелени акценти в интериора на дневната стая и коридора   Обзавеждане в цвят зелен
Свежестта на зеленото носи динамичност и енергия на дневнята. Ако искате да го омекотите, спрете се на мебели от тъмно дърво със светла тапицерия.

Топло бежаво
Интериор на хол и дневна стая в цвят бежаво   Бежав интериор на дневна стая   Идеи за обзавеждане в бежав цвят
Бежовото носи усещане за комфорт и уют. За да го направите  по-модерно, можете да експериментирате с различни ярки цветове за мебелите и аксесоарите. Съчетанието с дърво прави дневната ви впечатляваща.

Модерното синьо
Сини стени в обзавеждането   Сини дивани на промоция с модерен дизайн   Син тапет с флорални мотиви
Един от цветовете с най-голяма символика на гостоприемност. Съчетавайте със сиво, бяло, зелено, цвят горчица и прочие. Синьото е един от най- стилните и вълнуващи цветове.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо