МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА НА ДЕТСКО ЛЕГЛО

10 Юни 2022

Защо детското легло е задължително ?


Децата имат нужда от тяхното лично пространство в дома и това е тяхната детска стая. Имат нужда от място, на което да се чувстват сигурни и обградени от свои вещи. Ако детето няма кът за себе си, то не би се научило на самостоятелност по-трудно и не би могло да изразява себе си на подходящото място.


Много важно за вашето дете е да има собствено детско легло, в което да спи вечер. Това е негово място за сън и не бива да пренебрегвате този факт. Всеки да си знае мястото у дома.

 

Не допускайте детето да нарушава ритуала си да спи в детско легло. Както вие, така и то има нужда на свобода и самостоятелност.


Препоръки относно избора на детско легло


Когато избирате мебели и обзавеждане за детска стая най – важният фактор, с който трябва да се съобразите е сигурността на детето си. Подбирайте детски легла с качествени материали и здрава изработка. Сигурността на мебелите е основна в избора ви.


Трябва да имате предвид, че материалите за изработка на детски мебели могат да бъдат различни – ПДЧ плоскости от 16 или 18 мм, МДФ, масив и метал. Избягвайте остри ръбове на мебелите, за да предотвратите евентуални сериозни наранявания на детето ви.

 

saveti-za-izbor-na-detsko-leglo


При избора на детско легло и обзавеждане искате или не трябва да се съобразите  и с предпочитанията на вашето дете за цвят и акценти. Обсъдете възможните варианти и му дайте право на избор. Все пак това ще бъде неговата стая и е важно то да се чувства добре в нея.

Ако в дома ви има бебе, то изборът на бебешко легло също е задължителен. Сънят на бебето е най – пълноценен и здрав в свое собствено легло на удобен матрак.

Избягвайте варианта бебето да спи при вас на спалното легло, не нарушавайте личното си пространство, а е и по- безопасно за детето. Бебешката кошара може да бъде в детската стая или в спалнята, но е задължителна покупка.

Kak-da-izberem-leglo-za-detska-staq

 

Detski koshari za spane


Към какъв матрак да се насочим ?Избора на матрак е не само основен, но и може би най – важния. Удобството на детето ви е докато спи е предпоставка то да се чувства комфортно в стаята си.

На пазара има голямо разнообразие на модели матраци по вид и размер. При избора на подходящ матрак за комфорта за вашето дете трябва на първо време да обърнете внимание на степента на твърдост на матрака.

Ние ви препоръчваме да изберете по-твърд матрак от дунапрен, за да придържа стойката на детето в леглото изправена. Ако то е вече голямо и има предпочитания за това какво трябва да бъде леглото, то вие може да се съобразите с него и да изберете матрак с покет пружини, ако иска мек матрак.

 

Podhodqshto-leglo-za-detska-staq


При избора на матрак обърнете внимание и на калъфа му. Той не трябва да запарва и изпотява, а да бъде от дишаща материя и по лек. Така детето ще спи по-добре.

С избора на подходящ матрак идва неимоверно и избор на удобна възглавница за сън. В нашият онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие на модели.


Помислете дали е нужен и повдигащ механизъм на леглото, за да можете да ползвате мястото под него за съхранение на вещи.


Защо да изберем детско легло от висококачествен материалДа обобщим какво трябва да знаем и с какво трябва да се съобразим при избора на мебели и обзавеждане на детска стая.


Високото качество и здравината на детско легло са основни. Безопасността на всяко дете е от значение и ако материалът на изработка не е здрав има вероятност то да се счупи и да предизвика инцидент.


Това, което ние можем да ви гарантираме, ако изберете да пазарувате при нас мебели за детска стая е прецизна изработка на мебелите и гаранция за здравина и качество.

Dvuetajno-detsko-leglo

 

Още публикации