МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТЛЕНИЕ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерно осветление

14 Октомври 2019

Осветлението е безспорно едно от важните неща, на които трябва да обърнем внимание в дома си.

Ако правите ремонт или се нанасяте в ново жилище трябва да бъдете наясно къде и какво осветление ще разположите в стаите. Осигуряването на необходимото количество светлина е не само необходимост, но е важна и за здравето на нашите очи.
Започвайки ремонта в дома си, вземете един лист и нанесете всички осветителни тела като модел и брой в коя стая по колко ще има. Луничките, полилеи, пендели, аплици и много други модели са избора пред който ще се изправите и като дизайн в дома.
Защото вече не е важно да бъде само светло, важно е и осветителното тяло да бъде подбрано спрямо интериора на дома. Не мислете, че то остава незабелязано, напротив – то вече е акцент, на който трябва да заложите.

* Нека напомним само нещо много важно, което би ви било полезно в ремонтните дейности – определете предварително местата на ключовете за осветлението.

Вижте сега и нашите предложения за модерни осветителни тела:

Полилеи
Дали ще изберете романтичен полилеи или просто висулки, тези осветителни тела остават предпочитани сред дизайнерите. Точно те придават необходимата доза на завършеност на дизайна на стаята. Големият избор на осветителни тела от този модел ще ви главозамае. Полилеи поставете над трапезната маса, над холната маса, в спалнята, а защо не и в коридора /ако е достатъчно голям и широк/

 

Лунички
Ако имате голяма стая, а източникът на дневна светлина е оскъден, то това което трябва да изберете са луничките. На пазара вече има различни модели и цветове и можете спокойно да ги комбинирате с полилеи и друг вид осветление /което ще служи по-скоро като акцент/.


 

Пендели
Висящите таванни лампи тип пендел са доста популярни. Това може би е най-масово използваното осветително тяло.

 

Аплици и плафони

 

Спот осветление
Когато искаме да акцентираме на определен предмет или място, то най-добрият избор да го направим е чрез насочено осветление. Дали ще акцентирате върху красива картина, дизайнерски тапет или просто ще окачите на тавана /най-често в тесните коридори/.

 

Лампиони
Чудесен избор за акцент. Поставете до дивана, тази светлина ще бъде приятна и при четене на книга дори.


 

Още публикации