МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебели от палети

01 Юли 2017

Създаването на различни по функционалност мебели от палети е едно от лесните неща, които можете да сътворите без да се изисква да имате специални умения за това. Красиви, практични, по ваш вкус и без значителни финанси – създаването на мебели от палети е лесно и си заслужава. Те могат д бъдат оригинален акцент в дома, градината, балкона, офиса и прочие.


Какво представляват дървените палети?

 


Дървените палети представляват средство за товарене,  пренасяне и разтоварване на стока. Изработват се от евтина дървесина, но за сметка на това много здрава – в общия случай от бор. Целта е да се произвеждат издръжливи плоскости, които да гарантират продължителната експлоатация.


Палетата улеснява процеса по транспорт, като често след финално разтоварване на пренасяните материали фирмите изхвърлят палетите, тъй като вече не са им нужни.


Идеи за мебели от палети


Мебелите от дървени палети имат широко приложение: изработете сами уютни и свежи мебели за дома; изненадайте с интересен и елегантен стил в офиса; оборудвайте се с оригинална градинска мебел или заложете на нестандартно арт решение за мебелите във вашето заведение. Евтини материали за един модерен интериор и мебели


От дървени палети имате възможност да сътворите почти всичко – като се започне от стол или диван за кухнята и се стигне до бебешко легло, специален кът за книги или шкафчета за обувки или закачалки за дрехи.

 

Градински мебели от палети

 

Идеално решение за всяка градина. Лесно можете да направите масичка или пейка от палети. Те биха се вписали в натуралния интериор на градината. Поръчайте допълнително възглавници за сядане и облягане. Градински мебели от палети можем да ви изработим при запитване онлайн и във всички магазини Мондо в страната

 

Мебели от палети спалня

 

Мебелите от палети за спалня намират по-трудно приложение. Подходящи са за малка къща в гората или в по-смел интериор. Комбинирайте мебелите от палети за спалня с останалите стилове на интериора в дома си. Обзавеждане на спалня с мебели от палети може да направите с легло, пейка или табуретка.

 

Диван от палети схема

 

Да си направите диван от палети не е трудна задача. Можете да използвате няколко палета едно върху друго до желаната височина на сядане и допълнително закрепвате по едно пале за облегалната част на дивана. Поръчайте си големи и удобни дунапренени възглавници за седалка и облегалка. Диван от палети може да си направите бързо, лесно и на много ниска цена.

 

Цени на мебели от палети

 

Мебелите от палети са бюджетни решения на ниска цена. В същото време са оригинални и могат да бъдат акцент в интериора. Мебелите от палети стават все по популярни.


Вижте няколко оригинални идеи за мебели от палети:

мебели от палета

пейки от палета на ниска цена онлайн Мондо

пейки от палета

маси от палета

мебели от палета Мондо

градински мебели от палета

мебели от палета за дома и градината

пейки от палета мебели Мондо

дивани от палета

Как да си направим мебели от палета

как да си направм пейка от палета

как да си направим маси от палета

от къде да си купя пейка от палета

търся маса от палета

мебели от палета на ниски цени онлайн

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо