МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Спалните за 2021`

02 Април 2021

Почитателите на модерният интериор ще се влюбят в новите тенденции за обзавеждане на спалня. Тази година линиите са стилни и бляскави, цветовете са смели и задължително присъстват металните акценти във визията.

Ако е време да смените стара спалня с нова и искате да изберете нещо красиво и качествено като модел вижте нашите предложения в новата ни Колекция Спални 2021`.

Спалнята е помещение, което е лично, свещенно за нас. Вижте основните тенденции в дизайна на модерните спални тази година.

 

  • Табла на леглото

Голяма и красива табла, тапицерия и капитонаж. Както знаете, таблата на леглото е основен акцент в спалнята, затова тя трябва да изглежда великолепно. Относно цветовете - може да заложите на бежови нюанси, сиво, бяло, черно или цвят син.

  • Нощните шкафчета

Тенденциите в дизайна на нощните шкафчета е да приличат на луксозни помощни масички. Какво означава това - тази година стандартните шкафчета, които познаваме не са актуални. Нощните шкафчета са вдигнати на извити декоративни крачета, високи и удобни са. Стилни като форма и дизайн отново в голямо разнообразие на цветове.

  • Гардеробите

Задължителни елементи са огледалото и дизайнерските дръжки. Игра на цветове и форми във визията на вратите за гардероб. Изключително стилни и вдъхновяващи предложения ще ви предложим в новата ни колекция. Разпределнието вътре трябва да бъде функционално и удобно.

  Vutreshno razpredelenie na garderob

Ако в спалнята имате място за скрин, тоалетка и огледало - не се колебайте да ги включите. Тенденциите са все по-модерни и актуални форми и цветове, заигравка в линиите и материалите, загадъчност в цялостната визия. Не залагайте на нищо стандартно, време е за нови модели с великолепен дизайн

Вижте нашата Нова Колекция Спални Комплекти 2021/2022`

 

Спален комплект ЛОТУС - ПРОМО цена 1485 лв

ДОСТАВКА до 7 дни в цялата страна

Moderni spalni za 2022

 

Спален комплект Дамла на ПРОМО ЦЕНА 1485 лв

Доставка до 7 дни в цялата страна

 

Moderna spalnq na niska cena

 

Спален комплект Султан на ПРОМО ЦЕНА 1485 лв

Доставка до 7 дни

Spalni na promociq mebeli

Спален комплект Лима на ПРОМО ЦЕНА 1485 лв

Доставка до 7 дни

Promocii na spalni komplekti mebeli Mondo

Спален комплект Бахар на ПРОМО ЦЕНА 1485 лв

 

Tusrki spalni v Bulgariq

 

Спален комплект Фрезия на ПРОМО ЦЕНА 1485 лв

Turski spalni na niski ceni

 

Всички останали модели Спални комплекти от НОВАТА НИ КОЛЕКЦИЯ може да разгледате онлайн в сайта тук https://mondomebeli.com/spalni/spalni-komplekti/

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо