МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

WorkIn Stara Zagora

17 Май 2023

  Mebeli-Mondo-Stara-Zagora

На 28 и 29 април 2023 година се проведе първото по рода си кариерно изложение “WorkIn Stara Zagora”, което бе организирано от община Стара Загора. Целта на събитието е да предостави възможност за реални срещи на търсещите работа хора с работодатели.

В тази връзка сме щастливи да споделим, че Мебели Мондо се включи като спонсор на събитието, за да подпомогнем реализирането на хора, които търсят работа и искат професионална реализация в град Стара Загора.

Mebeli-Stara-Zagora


Ние вярваме и плътно стоим зад това, че младите хора в България трябва да имат повече възможности за себеизява на качествата, знанията и уменията, с които най-много се отличават. От изключителна важност и значение е това бизнесът да им гласува повече доверие и да ги подкрепя в тяхното развитие, защото именно те са бъдещето на България.

Точно затова се радваме, че има събития като WorkIn Stara Zagora, които дават възможност за професионална реализация.

Mebeli-Mondo-Sponsor-Stara-Zagora

Magazin-za-mebeli-Stara-Zagora


Повече за събитието


Мисията на WorkIn Stara Zagora е да предостави възможността за намиране на нова работа за всички, които търсят такава. Наред с това дава възможност на младите хора да бъдат информирани относно кариерните възможности, които се предоставят в различните сектори.

По време на събитието могат да намерят нови професионални контакти, да развиват комуникативните си умения, както и да трупат опит в провеждането на интервюта за работа.

Rabota-Stara-Zagora   Rabotni-mesta-Stara-Zagora  

Благодарение на WorkIn Stara Zagora всеки, който търси нова работа, може да разбере кои са най-търсените професионални качества сред големите компании, както и да получи професионални кариерни съвети. Събитието включва различни лекции, дискусии и активности, свързани с кариерно развитие.

За нас всичко това е изключително полезно и важно за всеки, който има желание да се развива професионално и е в търсене на това какво иска да прави и коя е неговата сфера, в която да може да се развива.

Предвид динамично променящите се нужди на различните компании е от съществено значение провеждането на такива събития, в които търсещите работа да бъдат по-добре подготвени при кандидатстване. Наред с това бързо развиващия се бизнес води до необходимостта от намирането на квалифицирани професионалисти и експерти.

Провелото се тази година събитие WorkIn Stara Zagora успя да събере едни от най-големите и успешни компании. Водещ на събитието бе Желязко Динев, като на откриването бе и кметът на Стара Загора, Живко Тодоров.

Сред лекторите бяха Светлозар Петров, Управител на JobTiger, Виктория Караабова – Стоянова, предприемач, управляващ една от най-успешните бизнес медии в България “Национална бизнес поща”, Кирил Желязков, представител на Асоциация на индустриалния капитал в България, и други.

На събитието присъстваха стотици млади хора от Града на липите и студенти от Тракийски университет Стара Загора, което е повече от страхотно. Едно от интересните неща на WorkIn Stara Zagora бе интерактивната изложба “Поглед отвъд”. Тя включваше произведения част от големите български художници, които с помощта на изкуствен интелект оживяваха.

Благодарим на Община Стара Загора за вложените усилия и цялостна организация на това мащабно събитие за реализация на хората в града. Надяваме се всички присъстващи да успеят да намерят своя път в бизнеса, да дерзаят смело по стъпалата на успеха и да не се отказват.

Успехи!

Tursene-na-rabota-Stz


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо