МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Как да изберем гардероб за малката спалня?

31 Май 2022

Обзавеждане на малка спалня - истинско предизвикателство.


Ако разполагате с малка стая за спалня, то ние сме сигурни, че сте изправени пред голямо предизвикателство относно обзавеждането й. Във всяка една малка спалня имаме потребност от мебели за голяма такава. Най – важно е мястото за съхранение, което ще имаме, след обзавеждането на мебели в стаята.


Па пазара повечето мебели за спалня се предлагат в стандартни и универсални размери. Ние обаче можем да ви предложим промяна на размерите на не малка част от леглата, гардеробите, матраците и прочие. Все по-често жилищните строителства се правят в по-компактни размери с налични малки спални в тях.


Това, от което имаме нужда за спалнята и не можем да правим компромис с него са достатъчно голямо легло и гардероб.
Идеята на обзавеждането на малка стая е, че всичко трябва да бъде практично и функционално от мебелите.


Защо е важно да открием подходящ гардероб ?


Всички ние имаме различни потребности от вещи, които притежаваме, а гардеробите са идеалното място за тяхното съхранение. Нашето ежедневие е определящо в това какви дрехи си купуваме, обувки, палта и други.

Нашите потребности определят броя на спалното бельо, което поддържаме налично у дома. Съхранението на всички тези неща изисква място и подходящ гардероб.


За да ни бъде удобно вкъщи и лесно да намираме това, от което имаме нужда е важно то да бъде съхранявано и подреждано на правилното място. Ето затова е важно защо ни е нужен подходящ гардероб в спалнята.

Maluk garderob za spalnq


Как да изберем подходящ гардероб за малка спалня ?


Как да изберем гардероб за малка спалня и какви видове гардероби има ще се запознаем сега, за да ви бъдем максимално полезни с информация преди покупка на подобен вид мебели.

Kakuv garderob da izberem za malka spalnq


Ето основните неща, с което да се съобразите преди покупка:


Точни размери на гардероба


Вземете точни размери на пространството на помещението, с което разполагате за гардероб. Важно е да използвате оптимално стената от край до край за поставянето на гардероба. Както знаете местата за съхранение никога не стигат у дома.

Може да се насочите за оптимизиране и на височината, като към гардероба включите и надстройка за него.

В малка спалня всички мебели трябва да бъдат удобни и практични за ползване. Размерите на мястото определят вида на гардероба – с две, три или четири врати, а защо не и огледални врати.

Idei za obzavejdane na malka spalnq


Функционалности на гардероби


Гардероб с плъзгащи се врати – подходящи са при по-ограничени размери на спалнята. Те оптимизират свободното пространство, което ни е необходимо за движение в спалнята. Ако не разполагате с много място, то избор на вратите с плъзгащи се е повече от ясен.


Гардероб с плъзгащи се врат може да видите в нашият онлайн магазин за мебели. Ние можем да ви предложим такива модели тип двукрилни, трикрилни и четирикрилни гардероби. Цените им са изключително достъпни, а цветовете различни. Може да комбинирате и с огледални врати.

Garderob s plazgashti se vrati

 

Garderob-za-malka-spalnq


Вътрешно разпределение на гардероба


Изключително важно при избора на гардероб е вътрешното разпределение. Ако ежедневието ви включва повече ризи, костюми, рокли и палта, то тогава ви е нужно място с лост за закачалки. Може да заложите и на рафтове или чекмеджета.
Вътрешното разпределение на шкафа зависи от вашите потребности и вещи.

 

Garderob s plazgashti vrati

В днешната статия се надяваме да сме ви били полезни с информация по въпроса „Как да изберем гардероб за малка спалня?“


Водещи в избора са основните насоки, които споменахме по – горе. Ако имате нужда от допълнително съдействие, то не се колебайте да се свържете с нашите консултанти.

 

Bql garderob za spalnq

Още публикации