МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Осветителни тела в кухнята и трапезарията

09 Септември 2019

Време е да разгледаме осветлението като форма на изкуството. Цветове, форми, визия и дизайн - изключително разнообразие на модели шедьоври. Стиловете са повече от разнородни - за всеки вкус, за всеки интериор, за всяко помещение.

Осветлението - важна част от интериора и необходимост за правилното осветяване и разпределение му в дома. Когато дойде време за избора на осветителни тела - не го подценявайте! Правилното разпределение на лампите и техният брой е много важно.

Можете да имате красиво проектирана кухня с всичките си любими материали, но ако пространството не е осветено правилно, няма да е толкова въздействащо, колкото искате.

Днес ще ви представим кратко ръководство за правилното разпределение на светлината.

В кухнята има три вида осветление: околна (за осветяване на цялото пространство), задача (за осветяване на повърхност) и акцент (за подчертаване на шкаф или функция). Идеалният сценарий за осветление в кухнята е да се поддържат минимум атмосферното и работно осветление. Освен това помислете за опцията на LED светлините, тъй като те отделят минимална топлина и използват по-малко енергия. Поставете различни видове светлини на различни вериги, така че да можете да ги изключите и включите независимо.

Във вашата кухня по-голямата част от пространството трябва да бъде добре осветена. Препоръчителен вариант е ползването на светлинни лунички.

Осветлението под шкафовете е задължително условие за всяка модерна и изискана кухня.

Островите са невероятно многофункционално пространство във всяка кухня. Има няколко варианта за осветление на кухненски острови: можете да сложите лунни светлини директно над острова; или можете да поставите висящи светлини над острова за функция и естетика. За да решите кое е най-доброто за вас, определете дали висулките биха възпрепятствали всеки изглед, който искате да бъде представен.

Светлините в стъклените врати на шкафа са изумителен начин да подчертаете съкровените съдове, изкуства или ценности. Това акцентно осветление няма практическа стойност, но придава допълнителна цялостна естетика. Основното внимание е да се гарантира, че избраният източник на светлина излъчва ниска топлина, тъй като е в затворено пространство. 

Вижте нашите идеи за осветителни тела в кухнята и трапезарията.

  Осветителни тела в кухнята - идеи и цени

Кухненски лампи за таван от мебели Мондо

Кухеннски лампи за таван на промоция от мебели Мондо

Лампи за кухня на ниски цени

Лампи и осветление в кухнята

Кухеннско осветление, лампи и лунички

Осветление в кухнята на ниски цени

Полилеи в кухнята осветителни тела и лампи

Осветителни тела за кухня - полилеи, плафони и лампи

Лампи за кухня - полилеи и плафони

Кухненски лампи на ниски цени онлайн

Осветителни тела, ключове и контакти за кухня

Модерно осветление в кухнята

Кухни - лампи и осветителни тела за кухня

Кухненски лампи и осветление

Лампи за таван в кухнята - цени и модели

Евтини кухненски лампи на промоция

Кухеннски лампи на ниски цени

 

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо