МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Как да изберете правилното обзавеждане за детската стая

20 Април 2022

Защо правилното обзавеждане на детската стая е от значение ?


Знаете ли, че обзавеждане на детска стая и подбор на аксесоарите и цветовете в нея не е никак лесна задача. Тя трябва да отговаря изцяло на потребностите на вашето дете за съответната възраст, които обаче се менят с много големи темпове. В този случай трябва да бъдете гъвкави и интериора и обзавеждането в стаята да бъдат с няколко крачки напред.

Това е стаята на вашето дете и то трябва да се чувства комфортно. Трябва да отговаря на неговите възприятия за красиво и сигурно място. Това означава, че с детето заедно трябва да разглеждате възможните варианти на мебелите в детската стая и цялостния интериор. Позволете му да избира.


Съвети и препоръки относно правилния избор


Ще ви дадем полезни съвети относно това как да изберете правилното обзавеждане за детската стая. Въоръжете се с много полезна информация преди да направите покупка на мебели за детска стая.


  • Помислете какво иска детето


Интериора в детската стая трябва да отговаря на предпочитанията на вашето дете. Трябва да отговаря дотолкова, доколкото можем да си позволим, защото децата днес харесват едно, а след броени дни друго.

Те растат бързо и техният мироглед се променя постоянно. Затова опитайте се да балансирате. Обмислете няколко варианта на цветове, аксесоари и мебели и му дайте да избере.

Нека основните неща бъдат универсални и изчистени. Поиграйте си с акцентите в стаята. Покажете на децата възможност за избор от 2 до 3 опции, но не и повече.

Mebeli za detska staq

  • Съобразете избора си с вашия бюджет


Определете си бюджет за обзавеждане на детска стая. Трябва да се има предвид факта, че това е една от стаите, които след няколко години отново трябва да бъде променена като концепция, предвид възрастта на децата, в която влизат.

Затова определете си бюджет и спрямо него можете да прецените каква част ще отделите за мебелите в стаята, декорации и допълнителни акценти.

Позволете на детето да участва в разпределянето на бюджета, дайте му възможност да избира от какво може да се лиши в детската стая, ако се наложи.

Idei za obzavejdane na detska staq

 

  • Безопасността е вашият ключов приоритет


И все пак не забравяйте основното – вашата задача е обзавеждането на детската стая и тук най – важен приоритет е безопастността. Детската стая трябва да бъде сигурно място както за детето, така и за вашето спокойствие.

Избягвайте поставянето на стъклени мебели и аксесоари, остри предмети и ръбове, забравете за дребните детайли, ако детето е под 3 години. Мебелите за стаята трябва да бъдат монтирани здраво и стабилно и да няма опасност от падане на тях.


Детската стая е мястото, в което вашите деца ще прекарват голяма част от времето си вътре. Тя е тяхната крепост у дома и трябва да бъде сигурна и надеждна.

 

  • Помислете за здравословната страна на материалите


Материалите за изработка на мебелите, материите трябва да бъдат качествени. Всичко, което сте избрали в обзавеждането на детската стая трябва да бъде добре подбрано като качество и изработка.


Имайте предвид, че децата не пазят. Те ползват всички функции и опции на детската стая. Затова е важно всичко да бъде качествено изработено и направено.


Не правете компромис с материалите и текстурите на всичко в стаята на детето. Качествено обзавеждане за нея можете да направите и на достъпни цени. Детската стая е най – важното място за мъниците в дома ви, имайте го предвид.

 

  • Осигурете сериозно място за съхранение


За детската стая е ясно, че трябва да има много място за съхранение. Обзавеждането на стаята е свързано с място за учене, място за съхранение и подредба на детски неща – гардероб, етажерки, полици, рафтове, шкафове. Децата постоянно се трупат с вещи и играчки и е добре да има къде да ги съхраняваме на не дотолкова видно място.

Осигурете специално място за книжките, важно е да научите детето да обича да чета. Идеи за обзавеждане на детска стая може да видите в нашия онлайн магазин. Там ще намерите много предложения за детски секции, шкафове и други с достатъчно място за съхранение на вещи и играчки.


Всичко за детска стая – мебели, играчки, текстил, осветителни тела и идеи за интериора в нея ще видите онлайн на сайта ни.

Надяваме се да сме ви били полезни с идеи за обзавеждане за детската стая. Пожелаваме ви успех в дизайнерските решения и ако имате нужда от съдействие можете да ни потърсите, дори било то за съвет в интериора.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо