МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТЛЕНИЕ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Идеи за ДЕТСКА СПАЛНЯ 2020г

13 Септември 2019

Интериорът на детската стая е също толкова важен, колкото й всяка една друга стая в дома. Това е мястото на нашите деца у дома и това как ще обзаведете техните пространства е важна част за тяхното настроение и възприятия. Няма нищо по-хубаво от това те да участват и в избора на мебели, декорации, интериор на детската стая. Стимулирайте ги да вземат решения за нейният вид, давайте им варианти на избор, направете всичко заедно. Всичко това не само ще ги накара да се чувстават полезни и отговорни, но и ще изгради една по-силна и здрава връзка, ще ги накара да бъдат съпричастни с поддръжката и отношението им към тяхната стая.

Направете го като игра с възможности за избор и се забавлявайте, докато декорирате детската стая.

Тенденциите в дизайна на детската стая за 2020 година имат няколко основни направления - геометрични форми, модерни произведения на изкуството и различни нюанси в боята. Всички тези неща стимулират мозъка на децата и им повлияват положително. Те се чувстват щастливи и спокойни.

Мебели за детска стая

Имайки предвид, че това е детска стая, мебелите трябва да бъдат здрави и от подходящи материали без химически добавки. Заложете на дървото и няма да сгрешите никога.

Децата обичат цветовете - можете да заложите на малки декоративни аксесоари или елементи в различни пастелни или ярки нюанси, например декоративните възглавнички.

Не подценявайте осветлението, то е изключително важно. Изберете правилното за тяхното здраве и зрение.

Разгледайте нашите предложение за интериор на детска стая. Вижте новите тенденции в обзавеждането за 2020 година.

Само през Септември в мебели МОНДО може да закупите мебели за детска стая с до -30% ОТСТЪПКА.

 

 

Още публикации