МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Топ тенденции при мебелиране на антре

15 Април 2022



В тази блог статия ще ви покажем съвременните топ тенденции при мебелиране на антре и ще ви дадем съвети за обзавеждане на коридорно пространство. Какви мебели да изберете в модерен стил, за да сте в крак с тенденциите в интериора не е никак лесна задача, защото трябва да се съобразите с много фактори.

Освен дизайн на помещението е необходимо и да обърнете внимание на практичността – трябва да имате достатъчно място за съхранение на обувки и връхни дрехи, да имате място за други малки вещи и същевременно да предвидите достатъчно свобода за движение на пространството.

Idei za obzavejdane na koridora


ЗАЩО ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА АНТРЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО?


Входно антре е първото място, в което влизаме у дома. Това е първото място, което създава нашето настроение вкъщи и е важно да бъде уютно и в модерен стил.


В интериора на антрето ние ще усетим цялостното излъчване на дома си, затова е важно дизайна да бъде комбиниран с останалата част от обзавеждането в дома.


Обзавеждането на коридора е важно, защото трябва да ни осигури точно толкова място за съхранение, колкото ни е необходимо. Нито повече, нито по-малко. Всичко трябва да бъде разположено така, че да ни е под ръка. Свободното пространство на антрето, което ни остава трябва да бъде достатъчно, за да се чувстваме удобно.

Moderni mebeli za antre

 

 


ВИДОВЕ МЕБЕЛИ ЗА АНТРЕ

 

  • Шкаф за обувки

В ежедневието си ползваме няколко чифта обувки и би било удобно на всеки, ако стоят на удобно място в коридора.

 

Шкафовете за обувки се предлагат в различни модели по големина и височина и можем да намерим подходящи точно за броя обувки, за който имаме нужда. Този вид мебели са обикновено много компактни, не заемат много от свободното пространство в коридора.

 

Могат да бъдат с падащи врати на няколко нива или с отварящи се навън вратички. Шкаф за обувки с огледални врати например е доста добра комбинация, защото ви осигурява и възможност да се огледате преди да излезнете от вкъщи. 

 

Има още една комбинация на шкаф за обувки, това са моделите тип пейка. Това са ниски на височина мебели отгоре с мека тапицерия, за да седнете и да си обуете удобно обувките.


В нашият онлайн магазин можете да разгледате голямо разнообразие на модели шкафове за обувки в различни цветове.

  Mebeli za koridor

  • Огледало


Огледалото е задължителен аксесоар в коридора. Можете да поставите огледало на стената или на вратите на гардероба, шкафа за обувки и прочие. Визуално то ще разшири помещението и ще придаде повече простор в него. Ако поставите огледалото така, че да отрази светлината от прозорец или лампа в коридора, е най – добрият вариант за създаване на оптическа илюзия за по-голямо помещение.

  Ogledalo za stena v koridora

 

  • Закачалки


Ние ви препоръчваме да използвате закачалки за връхни дрехи, които се монтират на стената. Всеки сезон е характерен с носенето на по тежки или леки връхни дрехи и има опасност при свободно стоящите закачалки да се нараните, ако тежестта на якетата натежи и тя падне.

 

Освен това със закачалките за стена ще ви остане много повече място в коридора, а и ще ви послужи като декорация на стената.

  Moderni zakachalki za antre

  • Гардероб


Ако имате място за един гардероб за съхранение на често ползваните от вас палта е чудесно. Много дизайнери ползват гардероби в ярки цветове за акцент в коридора. Тази тенденции става все по популярна.

В интериора на апартамента антрето е водещо, защото това е мястото в дома ни, което ни посреща.

Garderob s plazgashti vrati v koridora


ТОП ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2022 ГОДИНА


Тенденциите на интериора за създаване на модерно и комфортно антре за 2022 година следват разчупени линии, свежи цветове, много огледала и качествени материали и декоративни елементи. Мебелите на антрето са отделни модули с интересен дизайн в по-изтънчени линии на визията.


Използвайте акцент за декорация – картини, огледала с красиви орнаментирани рамки или ярък цвят на мебелите.


Тенденции в интериора са и свежите цветове, които създават визуално повече пространство в коридора. Мебели за антре могат да бъдат в контрастен цвят на помещението или няколко това по-различен. Заложете на това, което харесвате вие.


Подови настилки също са много важни. В случая тя трябва да се поддържа лесно, затова дизайнерите залагат на италиански гранитогрес.

Idei za obzavejdane na antre


КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩИ МЕБЕЛИ ЗА АНТРЕ?


В нашия онлайн магазин за мебели ще откриете страхотни предложения за обзавеждане на коридор. Имаме изключително голямо разнообразие на модели с качествени материали от дърво, метал, дамаски и прочие.

 

Подбрали сме много голяма гама от цветове и различни дизайни и стилове. Нашите консултанти ще ви дадат ценни съвети за интериора, за мебели за коридора и материалите, от които са изработени.


Вижте нашите предложения за топ тенденции при мебелиране на антре онлайн и в нашите магазини Мондо в цялата страна.

Ogledalo v koridora

Cvetni mebeli za antre

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо