МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Какво трябва да знаете при закупуването на гардероб

26 Май 2022

Какво представляват гардеробите ?

Всички ние имаме нужда от достатъчно място за съхранение на нашите вещи в дома си. Това ни позволява да водим качествен живот и ни кара да се чувстваме добре в жилището си.

 

Това е ролята и на гардероба – да ни даде нужното пространство в стаята, в което можем да съхраняваме дрехите, обувките си и останалите си вещи. Имаме нужда от гардероб в спалнята, антрето, детската стая, а защо не и в дневната.

Гардеробите могат да бъдат няколко вида, спрямо нуждите ви и мястото, с което разполагате.


Еднокрилен гардероб


Компактен гардероб за малките пространства в дома. Можете да го поставите навсякъде, където ви е необходимо. Това са малки функционални модели шкафчета с една отваряема врата. Изборът на гардероб с една врата е чудесно решение за хора, които живеят в малки жилища и имат нужда от място за съхранение.

Еднокрилен-гардероб-с-рафтове

 


Двукрилен гардероб


Тези модели са подходящи за малки пространства в стаята и по – точно за детска стая или коридор. Могат да бъдат с рафтове или с лост за закачалки. Може да служат за съхранение за обувки и всичко, което се сетите. Имате опция да изберете и двукрилен гардероб с огледало на вратите, което ще го направи още по-функционален.

Двукрилен-гардероб-за-спалня


Трикрилен гардероб

 


Гардеробът с три врати е малко  по – голям и има повече функционалности. Можете да сложите лост за закачалки в двете крила, като комбинирате и с рафт в долната и горната част на гардероба, а третото крило да бъде с рафтове.

Тук имате възможност за съхранение на много повече неща и този тип гардероб е подходящ за всяка стая в дома. Не забравяйте и за огледални врати на гардероба.

Гардероб-3-врати-бял-гланц


Четирикрилен гардероб

 


Тези модели дават възможност за съхранение на много вещи, дрехи, аксесоари. Подходящи са за спалня и е нужно повече място в стаята за тях. Могат да бъдат с вътрешно разпределение с рафтове, закачалки, чекмеджета и други.

 


Гардероб с плъзгащи врати

 


Ако мястото в стаята ви е по – ограничено, то вашият избор трябва да бъде насочен към гардеробите с плъзгащи врати. Така няма да ограничавате пространството при отварянето му и ще ви бъде много по – удобно.

Ние имаме голямо разнообразие от модели гардероби с плъзгащи врати, които може да видите онлайн в сайта ни и в нашите мебелни магазини МОНДО.

Гардероби-с-плъзгащи-врати

гардероб в плъзгащи врати-мебели

 


Гардероб по поръчка


Ако мястото в стаята ви не отговаря на стандартните размери на гардеробите, то на вас ви е необходим гардероб по поръчка. Ние можем изцяло да ви съдействаме в изработката му, като ще ви предложим голямо разнообразие на цветове и възможности за разпределение в него.

Гардеробите по поръчка са най – доброто решение, защото са съобразени изцяло с нуждите на клиента и неговите потребности.

 

Гардероб по поръчка

Разгледайте в нашият онлайн магазин има голямо разнообразие от модели мебели за спалня и антре – гардеробите. Нашите консултанти ще ви помогнат в избор на гардероб спрямо вашите потребности и ще ви насочат към най – функционалното решение за дома.


Защо избора на гардероб е важен за всяко семейство ?


Всяко семейство разполага с много вещи, които ползва в ежедневието си и за да бъде качествен животът му, тези вещи трябва да бъдат подредени и съхранявани на определени места за това. Всички дрехи, обувки, спален текстил, аксесоари на семейството имат нужда от място, в което да се съхраняват в дома.


Затова е нужно да изберете гардероб, който ще ви бъде максимално потребен според вашите вещи. Гардеробът е една от най – нужните мебели във всеки дом, защото без него той би бил разхвърлян и неподреден. Трудно бихме откривали това, от което се нуждаем, ако не го оставяме и съхраняваме на нужното място.


На какво да обърнем внимание когато купуваме гардероб ?


Какво трябва да знаете при закупуването на гардероби и на какво да обърнете внимание е важно за всеки един от вас, на който му предстои подобна покупка.


За какво ще се използва гардеробът


Трябва да сте наясно какво ще съхранявате в този гардероб, за да знаете какво вътрешно разпределение ви е необходимо. Дали са ви нужни повече рафтове или място за закачалки, дали имате нужда от чекмеджета или нещо друго. След като знаете нуждата си от гардероб трябва да обърнете внимание и на функционалностите му.


Функционалност на гардеробите


Ако съхранявате вечерни рокли или палта ще ви е нужен гардероб с по – дълго пространство под лоста за закачалки. Ще оптимизирате цялата височина на гардероба. Ако ще ползвате закачалките за къси дрехи и ризи, то можете да комбинирате лост за закачалки и рафтове в долната част.


Помислете за бижутата, рафтовете за обувки и дрехите, които ще сгъвате и подреждате. Има голямо разнообразие на модели гардероби с различно разпределение вътре.


Размер на гардеробът


Оползотворете цялата стена и не се колебайте да го направите. Мястото за съхранение никога не е достатъчно в един дом. Обикновено гардеробите се правят със стандартна дълбочина около 45 – 55 см, но по широчина и височина можете да избирате.


Материал за изработка на гардероби

Най-често срещаните материали са


•         Масивна дървесина е един от най-използваните материали. Тези гардероби са на по – високи цени, но са изключително качествени и здрави.
•        Гардеробите от преработена дървесина са надеждни, икономични и много практични. Предлагат се на ниски цени и в голямо разнообразие на цветове.
•        Гардеробите с гланцово покритие носят по-мек и модерен вид на помещението. Този тип гардероби се предлагат главно в черни, бели или много светли цветове.

Ако имате нужда от гардероб не се колебайте да ни потърсите, защото ние можем да ви предложим всичко, от което имате нужда.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо