МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Какво трябва да знаете при закупуването на гардероб

26 Май 2022

Какво представляват гардеробите ?

Всички ние имаме нужда от достатъчно място за съхранение на нашите вещи в дома си. Това ни позволява да водим качествен живот и ни кара да се чувстваме добре в жилището си.

 

Това е ролята и на гардероба – да ни даде нужното пространство в стаята, в което можем да съхраняваме дрехите, обувките си и останалите си вещи. Имаме нужда от гардероб в спалнята, антрето, детската стая, а защо не и в дневната.

Гардеробите могат да бъдат няколко вида, спрямо нуждите ви и мястото, с което разполагате.


Еднокрилен гардероб


Компактен гардероб за малките пространства в дома. Можете да го поставите навсякъде, където ви е необходимо. Това са малки функционални модели шкафчета с една отваряема врата. Изборът на гардероб с една врата е чудесно решение за хора, които живеят в малки жилища и имат нужда от място за съхранение.

Еднокрилен-гардероб-с-рафтове

 


Двукрилен гардероб


Тези модели са подходящи за малки пространства в стаята и по – точно за детска стая или коридор. Могат да бъдат с рафтове или с лост за закачалки. Може да служат за съхранение за обувки и всичко, което се сетите. Имате опция да изберете и двукрилен гардероб с огледало на вратите, което ще го направи още по-функционален.

Двукрилен-гардероб-за-спалня


Трикрилен гардероб

 


Гардеробът с три врати е малко  по – голям и има повече функционалности. Можете да сложите лост за закачалки в двете крила, като комбинирате и с рафт в долната и горната част на гардероба, а третото крило да бъде с рафтове.

Тук имате възможност за съхранение на много повече неща и този тип гардероб е подходящ за всяка стая в дома. Не забравяйте и за огледални врати на гардероба.

Гардероб-3-врати-бял-гланц


Четирикрилен гардероб

 


Тези модели дават възможност за съхранение на много вещи, дрехи, аксесоари. Подходящи са за спалня и е нужно повече място в стаята за тях. Могат да бъдат с вътрешно разпределение с рафтове, закачалки, чекмеджета и други.

 


Гардероб с плъзгащи врати

 


Ако мястото в стаята ви е по – ограничено, то вашият избор трябва да бъде насочен към гардеробите с плъзгащи врати. Така няма да ограничавате пространството при отварянето му и ще ви бъде много по – удобно.

Ние имаме голямо разнообразие от модели гардероби с плъзгащи врати, които може да видите онлайн в сайта ни и в нашите мебелни магазини МОНДО.

Гардероби-с-плъзгащи-врати

гардероб в плъзгащи врати-мебели

 


Гардероб по поръчка


Ако мястото в стаята ви не отговаря на стандартните размери на гардеробите, то на вас ви е необходим гардероб по поръчка. Ние можем изцяло да ви съдействаме в изработката му, като ще ви предложим голямо разнообразие на цветове и възможности за разпределение в него.

Гардеробите по поръчка са най – доброто решение, защото са съобразени изцяло с нуждите на клиента и неговите потребности.

 

Гардероб по поръчка

Разгледайте в нашият онлайн магазин има голямо разнообразие от модели мебели за спалня и антре – гардеробите. Нашите консултанти ще ви помогнат в избор на гардероб спрямо вашите потребности и ще ви насочат към най – функционалното решение за дома.


Защо избора на гардероб е важен за всяко семейство ?


Всяко семейство разполага с много вещи, които ползва в ежедневието си и за да бъде качествен животът му, тези вещи трябва да бъдат подредени и съхранявани на определени места за това. Всички дрехи, обувки, спален текстил, аксесоари на семейството имат нужда от място, в което да се съхраняват в дома.


Затова е нужно да изберете гардероб, който ще ви бъде максимално потребен според вашите вещи. Гардеробът е една от най – нужните мебели във всеки дом, защото без него той би бил разхвърлян и неподреден. Трудно бихме откривали това, от което се нуждаем, ако не го оставяме и съхраняваме на нужното място.


На какво да обърнем внимание когато купуваме гардероб ?


Какво трябва да знаете при закупуването на гардероби и на какво да обърнете внимание е важно за всеки един от вас, на който му предстои подобна покупка.


За какво ще се използва гардеробът


Трябва да сте наясно какво ще съхранявате в този гардероб, за да знаете какво вътрешно разпределение ви е необходимо. Дали са ви нужни повече рафтове или място за закачалки, дали имате нужда от чекмеджета или нещо друго. След като знаете нуждата си от гардероб трябва да обърнете внимание и на функционалностите му.


Функционалност на гардеробите


Ако съхранявате вечерни рокли или палта ще ви е нужен гардероб с по – дълго пространство под лоста за закачалки. Ще оптимизирате цялата височина на гардероба. Ако ще ползвате закачалките за къси дрехи и ризи, то можете да комбинирате лост за закачалки и рафтове в долната част.


Помислете за бижутата, рафтовете за обувки и дрехите, които ще сгъвате и подреждате. Има голямо разнообразие на модели гардероби с различно разпределение вътре.


Размер на гардеробът


Оползотворете цялата стена и не се колебайте да го направите. Мястото за съхранение никога не е достатъчно в един дом. Обикновено гардеробите се правят със стандартна дълбочина около 45 – 55 см, но по широчина и височина можете да избирате.


Материал за изработка на гардероби

Най-често срещаните материали са


•         Масивна дървесина е един от най-използваните материали. Тези гардероби са на по – високи цени, но са изключително качествени и здрави.
•        Гардеробите от преработена дървесина са надеждни, икономични и много практични. Предлагат се на ниски цени и в голямо разнообразие на цветове.
•        Гардеробите с гланцово покритие носят по-мек и модерен вид на помещението. Този тип гардероби се предлагат главно в черни, бели или много светли цветове.

Ако имате нужда от гардероб не се колебайте да ни потърсите, защото ние можем да ви предложим всичко, от което имате нужда.

Още публикации