МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ВЕЛИКОТО НАМАЛЕНИЕ

13 Април 2020

ВЕЛИКОТО НАМАЛЕНИЕ - ПРОМОЦИЯ на всички мебели по Великден

Ако и вие имате нужда да смените старите мебели с нови, ако правите ремонт или освежавате дома си, ако искате просто нова мебел, то СЕГА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ за нови мебели.

ВЕЛИКОТО НАМАЛЕНИЕ започва на 16 Април и продължава точно 3 дни - 16, 17 и 18 Април 2020 година! ВСИЧКИ МЕБЕЛИ на редовна цена ще бъдат с -15% ОТСТЪПКА!

Да, 15% РЕАЛНА ОТСТЪПКА от цената само 3 дни!

КАК МОЖЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ по време на ВЕЛИКОТО ПАЗАРУВАНЕ:

Можете да поръчате скрин, табуретка, диван, етажерка, огледало и каквото друго се сетите за дома с -15% ОТСТЪПКА от сегашната цена. Вие може да поръчате по следните начини:

1. Във всички мебелни магазини МОНДО в цялата страна.

2. Ако се намирате в населено място, където все още няма мебелен магазин Мондо, вие можете да пазарувате ОНЛАЙН. Бързо и лесно в сайта ни . Там спокойно може да разгледате всички видове категории мебели, добавяте това, което сте си избрали в "Количка" и правите съвсем спокойно БЪРЗА ПОРЪЧКА с няколко клика.

3. На сайта ни има и ОНЛАЙН ЧАТ с нашите колиги от Онлайн Отдела. В долният ляв ъгъл на монитора ви има активен прозорец "ПИШЕТЕ НИ". Там вие можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват, там ще получите полезни съвети при избора на мебели и там също можете да направите поръчка на избраните от вас неща. Колегите ни ще запишат вашите данни и ще се погрижат за навременното извозване на мебелите до вашият адрес и уговорен срок.

4. Ако искате да ви улесним още повече, можете да направите поръчка и на нашият онлайн телефон 0894300452 . Там нашите консултанти ще ви консултират за нашите мебели и ще запишат вашата поръчка.

5. Поръчка можете да направите и на Лично Съобщение във FACEBOOK .

ГОЛЯМОТО ПАЗАРУВАНЕ на мебели ЗАПОЧВА до броени дни! Сега е моментът да изберете и набележите всичко онова, което ви е нужно за дома.

Приятно разглеждане и ПАЗАРУВАНЕ на мебели на достъпни цени!

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо