МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Каква холова гарнитура да изберем?

30 Юни 2022

Днешните съвети за избор на холна гарнитура са полезни и би било добре всички да се запознаете с тях, особено ако ви предстои смяна на меката мебел.

 

Защо да се спрете на холна гарнитура?


Холни-гарнитури-дивани-на-промоция


Голямата дневна стая има твърде много пространство, което ако не оползотворим о правилния начин, не изглежда добре. Неподходящото обзавеждане в дневната е студено с усещане за празнота.


Затова, най – добрият избор за мека мебел в дневната ви е холната гарнитура. Тя запълва идеално пространството и има достатъчно място за сядане. Изключително функционално и практично решение за интериора в хола.


Холовите гарнитури се предлагат в различни комбиниции на дивани и фотьойли за дома. Изберете подходящите варианти спрямо размерите на стаята и местоположението на къта за почивка. Комбинирайте дивани тройка, двойка и фотьойл по подходящия начин.


Друга причина заради която да се спрете на холна гарнитура е това в дома ви семейството е голямо или често посрещате гости и приятели. Тогава вие имате нужда от повече места за сядане, а холовата гарнитура е най – добрият вариант за това.


Меката мебел във всеки дом е една от основните покупки, които ще направите. Обърнете внимание на всичко, но най – важно е тя да бъде удобна и комфортна.

 

Евтини-дивани-за-хол

 


Видове холна гарнитура


Каква холова гарнитура да изберем зависи от мястото, с което разполагаме основно и потребностите, които имаме за големина на къта за почивка.
Холни гарнитури може да намерите в различни комбинации, които се предлагат както на комплект, така и по отделно.


Основни видове гарнитури

 

 

  • Комбинация на два дивана тройка и два фотьойла

 

В повечето случай диваните тройка обикновено имат включени функция за сън и ракла, което ги прави функционални като модели. Този вариант е подходящ за широки и просторни дневни стаи.

  Holni-garnituri-niski-ceni

 

 

  • Комбинация на диван двойка, диван тройка и фотьойл

 

Това е най – стандартният вариант за гарнитура, която може да поставите в средна по размер дневна стая. За този модел холова гарнитура не ви е необходим простор, за да я ползвате. Обикновено предимствата на модела са функцията сън на дивана тройка и двете ракли.

  • Можете да се спрете и на вариант гарнитура с диван тройка и два броя фотьойли. 

 

Холните гарнитури се предлагат в различни варианти, както и възможността всяка една част да се закупи допълнително по желание. Как да изберем правилната за нас зависи както казахме от мястото, с което разполагаме и потребностите ни.

Holna-garnitura-saveti-za-izbor


Как да направите подходящия избор на холна гарнитура?


Идеалната гарнитура за вас трябва да бъде съобразена с размерите и пространството на дневната стая.


Най-важното нещо при избора на гарнитура е удобството. Вие ще прекарвате голяма част от времето си на дивана, затова комфортът трябва да е наистина удовлетворяващ ви. За всички наши модели холни гарнитури можем смело да твърдим, че са удобни за почивка и ще се харесат на цялото ви семейство.


Избирайте материи, които не запарват. Дишащите материи са за предпочитане. Не забравяйте, че е от значение дали дамаската се почиства лесно и как трябва да го правите. Редовната поддръжка на меката мебел е задължителна, защото тя се ползва много често.


Дизайнът не е за пренебрегване. Визията на дивана трябва да отговаря на интериора в дома. Акцентите, цветовете, материите – трябва да се допълват.

 

Saveti-za-izbor-na-holna-garnitura


Ние можем да ви предложим холната гарнитура, която ще бъде точната за вас. Голямото ни разнообразие и доказано качество ще надминат вашите очаквания. В сайта ни може да видите моделите или в някой от нашите мебелни магазини в цялата страна.

Siva-holna-garnitura-na-niska-cena



Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо