МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ДЕКОРАЦИЯ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

20 тенденции в дизайна за 2019 година

14 Април 2019

През 2018 година залагахме на розовото злато, на плочките на метрото и на осветлението на открито при декорирането на дома.През 2019 ще бъде различно. Новите тенденции в интериора са фантастични, според дизайнерите.
Вижте ги и заложете на тях в дома.

Модерно осветление
Като изляти от изкуството осветителни тела с интересни, ненатрапчиви форми.


Естествени елементи
През 2019 година заложете на естествените материали - камък, мед, бетон, гранит. С тези елементи ще се докоснете до органичната, спокойна атмосфера и същевременно ще отразявате света в интериора на дома си.


Кадифе
Обзавеждането в кадифе до скоро се възприемаше като твърде старо и задушаващо, но през 2019 година дизайнерите го разглеждат като луксозно, дори малко фънки. Тази тъкан започна да привлича вниманието и се очертава като една от най-търсените в дизайна тази година.


Флорални мотиви
Тази тенденция се наложи от извество време и ще продължава да бъде актуална. Тази година се ползват контрастни цветове, преувеличени пропорции.


Медни акценти
С червените и оранжеви тонове в дизайна и цялостния земен отенък, медта е необходим дъх от свеж въздух за новите тенденции.


По-бодати цветни палитри
2019 ще бъде година с избор на по-смели цветове. Драматични червени цветове, органични зелени, смели жълти и розиви нюанси.


Месинг
Време е да се сбогуваме с неръждаемата стомана и полирания никел и ще приветстваме медните акценти. Месингът е топла и фина алтернатива на стоманените елементи.


Черно/бял декор
Вечна тенденция в дизайна, дори и тази година. Създаваща баланс и смелост в пространството на вашия дом.


Розов цвят
Масов хит за 2018 година, този цвят привлича вниманието отново.


Червено
През последните години видяхме, че дизайнерите предпочитат по-хладни цветове, но тази година залагат на топлите тонове. Червеното в различните му нюанси е идеален за контраст, като същевременно осигурява и придава топлина, която прави дома ви привлекателен.


Геометрични модели
Също както флоралните акценти и месинговите акценти, геометричните форми продължават да са в центъра на актуалните тенденции в дизайна. Този път обаче очакваме да бъдат с драматично присъствие.Цветовете ще бъдат смелии и в извънгабаритни форми. Смела изява в интериора.


Бетонни акценти
Бетонът навлиза с пълна сила в жилищата.Придава свеж и чист вид.


Кофи за мивки
Ретро предложението навлиза смело ато акцент в модерният интериор.


Изгоряло жълто
Преди време този нюанс се смяташе за драматичен, но през 2019 година колкото по-смело, толкова по-добре. Жълтото е цвят, който излъчва щастие, настроение и увереност. Без значение дали е в акцентите или като основен цвят, с него ще блесне домът ви.


CHIC`S 70
Топла палитра, фънки текстури и абстрактни силуети. Това придава индивидуалност във всеки дизайн на всекидневната или спалнята.


Ахат тапети

Годината на тапета. Ахатните модели са безспорен фаворит за дизайнерите.


Матово покритие
Обзавеждането в мат придава по-спокойна, но футуристична обстановка. Заложете на матово обзавеждане в неочаквани нюанси и силуети.


Легла с балдахин
Тази тенденции се завръща от 80-те години и си прокарва път в актуалните днес тенденции в интериора.

Още публикации