МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
B2B
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Най-добрите цветове за дневна стая

08 Април 2019

В дневната стая прекарваме най-много време у дома. Уверете се, че сте дали всичко от себе си, точно това място да бъде уютно, удобно и комфортно. Най-важно е да се наслаждавате и да ви е приятно у дома. Дали искате нещо смело, светло, неутрално, успокояващо или крещящо като цвят, задължително е да бъде в хармония с вас.

В днешната статия в Блога ще ви покажем различни цветове, които са основата на интериора в хола. Идеи за дизайн, които ще ви очароват.

Зелени стени - нюансите на скъпоценните камъни са изключително актуални за сезона. Придават тонус и същевременно отпускат сетивата. Изключително стилни като основа, около която ще се твори обстановката в хола.
Обзавеждане на дневна стая

Мебели и дизайн на дневна стая

Дизайн на дневна стая в различни цветове
Белите стени безспорно са вечни. Нежност, чистота, романтика. Можете да комбинирате добре със всякакви цветове и материи.
Интериор на хол в бял цвят

Обзавеждане на дневна стая в бяло
Синият цвят безспорно придава чувство за почивка и желание за нея. Класа, очарование, стил - сините стени са фаворитът ни за 2019 година.
цвят син - идеи за дизайн на хола

Син цвят в интериора на хола

Модерен интериор - цвят син в дневната стая

Как да използваме синият цвят в дневната

Модерният интериор - съвети за дизайн на дневната

Мебели за хол в модерен стил
Розово - не ползвайте онзи познат нюанс на момичешко розово. Задължително добавете югозападни елементи в тексила, дървени аксесоари. Идеята е да направите бохемски интериор.
Розово в дневната стая
Сивият цвят е предпочитан години наред и до днес. Безспорно можете да комбинирате с много алтернативи и да съчетавате с различни материи и текстури.
Как да обзаведем дневната стая в дома с цвят

Комплекти мебели за дневна стая

Интериор на дневна стая
Прасковен цвят - Ползвайте спокойно, като акцент. Препоръчваме да боядисате малка стена с него, за да избягате от женствеността.
Прасковен цвят в апартамента

Модерни цветове в интериора на хола - прасковен цвят
Пурпурно - Още един от любимите цветове на дизайнерите. Смел, стилен, луксозен.Комбинирайте със син, розов или бял цвят.. Задължително е да влиза светлина в помещението, в противен случай ще се постигне доста тежка обстановка.
Интериор на хола в цвят червен
Лилаво - Любим цвят на жените в интериора. Отпуска и зарежда сетивата.
Лилаво в интериора на хола

Лилави мебели и интериор
Пъпеш - Нежен, романтичен, придаващ нужната доза уют и топлина. Комбинирайте с бяло за изключителен замайващ резултат на интериора.

Цвят пъпеш в обзавеждането на хола

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо