МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Цвят на 2022`

12 Януари 2022

Диктуващият тенденциите в цветовете гигант Pantone, обяви кой е цветът на 2022. Това е цвят, който дизайнерите в цял свят ще ползват във всяка една област – обзавеждане, мода, дизайн и всичко, за което се сетите.
Цвят на 2022 година PANTONE 17-3938 Very Pery е комбинация на динамичен зеленикаво син нюанс с оживяващ виолетово-червен оттенък. Синият цвят олицетворява постоянството и верността, а в комбинация с енергията на червеното, се получава един впечатляващ краен резултат. Това е символ на новото и модерно препрочитане на това, което ни заобикаля.

 

  Dizain-obzavejdane-lilavo

 


Вглеждайки се в детайлите на новия цвят на годината ние преоткриваме увереност и дръзко любопитство, стимулира творческата страна на личността, което го прави изключително интригуващ.
От компанията Pantone казват, че новият цвят е символ на глобалния дух на времето и прехода, през които преминаваме. Излизайки от период на изолация, целите представи и мироглед на хората са променени, променени са и физическите нужди, а дигиталният свят се превърна в нещо основно.
Very Peri илюстрира сливането на съвременния живот и как цветовите тенденции в дигиталния свят се проявяват във физическия свят и обратно.

 

Cvqt-na-godinata-Pantone


PANTONE 17-3938 Very Peri е топъл нюанс с син оттенък символизиращ приятелство. Цветът е подходящ да се ползва за различни материи, текстури, метали, естествени влакна и други.


Cvqt-na-godinata


Как може да ползвате цветът на 2022 година в интериора на дома

Дори да не сте по професия дизайнер, вие можете смело да експериментирате в интериора с новият цвят. Ползвайте го в различни видове акценти, заложете на него смело. Това е един цвят символ на модерната и луксозна визия.

 

  • В кухнята

Добавете аксесоари в кухнята – свещник, ваза или посуда в най – актуалния цвят за 2022`. Всеки един от тези акценти ще придаде по-луксозно излъчване на интериора и ще освежи визията на кухнята. Можете дори да подмените кухненския гръб с принт стъкло в този нюанс.

  Lilav-cvqt-dizain-na-doma

 

 

  • В дневната стая

Цветът на 2022 година можете да ползвате смело в интериора в дневната стая. Дали ще изберете декоративни възглавнички или ще заложите на 1 или 2 стола изработени в дамаска в посочения цвят, дали ще изберете завеси или малко декоративно килимче – резултатът ще е зашеметяващ. Ние ви препоръчваме да изберете и декорация в синьо лилавата гама – ваза, плато, свещ.

 

Obzavejdane-lilavo-v-dnevna

Pantone 2022

Lilavo-interior-na-doma

Lilav-interior

Obzavejdane-na-hol-v-cvqt-2022

 

  • В спалнята

Все по-актуални в избора за дизайн на спалнята стават тапицираните легла. Дизайнерите тази година ще акцентират именно на тях в интериора. Можете да изберете спално легло, изработено изцяло в хит цветът за годината. Ако обаче не сте толкова смели, то декоративни възглавнички, килимче или табуретка са чудесно решение, ако искате да освежите визията на спалнята.

  Lilava-spalnq

Lilav-cvqt-v-spalnqta

 

Вижте още предложения за интериор в най - вълнуващият цвят тази година

 

Obzavejdane-na-hol-v-cvqt-lilavo

dizain-lilav-cvqt

Idei-za-dizain-v-lilavo

Obzavejdane-na-apartament-v-lilavo


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо