МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТЛЕНИЕ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Интериор на кафене, заведение, ресторант

11 Март 2019

В заведенията, ресторантите по света има няколко общи неща- те са уютни, приканващи и център на социална дейност.

Обзавеждането на един ресторант или заведение не е никак лесна задача. Трябва да накараме посетителите да се почувстват уютно и комфортно, а първото впечатление идва от интериора. Защо е важно да обзаведем кафенето си добре - защото това ще накара хората да се върнат като клиенти, а и не само. Всичко останало е отношение и маркетинг.

Нека започнем от мебелите.
На първо място трябва да се чувстват добре и удобно на стола, дивана, пейката. Това е много важно. Изберете качествени мебели, които да бъдат и комфортни.

Осветлението не е за подценяване - мека жълта светлина. Тя се отразява от тухлени и дървени повърхности, за да запълни зоната с по-топла светлина. В по-късните часове на деня (особено вечер) по-топли светлини са по-лесни за очите ни, за да се приспособят към тях, за разлика от по-светлите или по-студени светлини, като флуоресцентни светлини. Подберете подходящото приятно осветяване за всяка част от заведението.

Изразете себе си, дали ще бъде изискано или ярко бохемско

Още публикации