МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Испански стил на обзавеждане на апартамент

10 Януари 2019

Днешната тема е посветена на един испански интериорен дизайнер Amaro Sánchez de Moya и на един дом, намиращ се в Мадрид, Испания.
Един дом обзаведен в испански стил и същевременно примесен с акценти от други култури и националности, който кара да се замислим до къде може да се разпрострат стилът и класата на класическото обзавеждане примесени с по-модернистични нотки. Идеално съчетани цветове, подбрани материи, впечатляващ дизайн и краен резултат на проекта.
Модерен дизайн и обавеждане на апартамент
Всекидневната 1.
Идеи за интериор и дизайн на модерен апартамент
Различни нюанси на океанско синьо, преплетени един в друг, деликатни акценти в ярко жълто. Класическата комбинация на черно и бяло внасят допълнителна нотка на чар. Забележете отделните елементи че са много различни и същевременно успяват да се допълват един друг. Скулптурите които са в хола са гипсови отливки от колекцията на Кралската академия за изящни изкуства в Мадрид.

Спалнята 2.
Интериор на спалня - как да създадем приказна атмосфера
Дизайнът е вдъхновен от палатка в двореца в Шарлотенхоф, Германия. Столът е испански модел от 1970 година, а античният испански полилей е в грандиозен ефирен дизайн. Акцент безспорно е таблата в стилно жълто, кралските мотиви във формите и визията. Шкафчетата са от розово дърво.

Трапезария 3.
Трапезарията - създаване на едно луксозно помещение за хранене
Кадифени столове, оригинални тапети, красив полилей... Спираща дъха визия, идеално подчертани линии в дизайна. Всеки елемент е правилно подбран, всеки детайл е символ на съвършенство.

Кът за закуска 4.
Кухненска маса и столове, пейка и цялостно обзавеждане за кухня
Масата е с мраморна плоча, столовете са от 80-те години в испански стил.Големият огледален шкаф разкрива ценна колекция от порчеланова посуда. Подът е от бор. Идеално начало на деня в обстановка изпълнена със стил в обзавеждането.

Холът 5.
Обзавеждане на хол с мебели в модерен стил

Идеи за интериор на хола
Цветът на стените е син, а меката мебел с красиви флорални мотиви, носещи чувство за романтика. Огледалната маса създава истинсти блясък, настилката е очарователна.

Луксозен и модерен интериор за апартамент

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо