МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Килимът - избор на размер, цвят и подходящи форми

10 Август 2017

Килимът е особен момент в декорацията на дома, тъй като освен визуална, изпълнява и  практическа функция. Поради тази причина има няколко аспекта, които трябва да се съобразят с характеристиките на стаята - материя, размер, цвят и декорация.
Изборът на материя зависи предимно от това, къде ще бъде разположен килимът. Ако го поставяте в помещение, където често се ползва, то по-добре изберете килим с по-къси влакна. По-дългите са подходящи за помещения, в които интензитетът на ползване е по - малък. Те се износват много по-бързо.

Kilimi onlain - raznoobrazie na modeli i cvetove

Килим с къси влакна подходящ за помещения с голям интензитет на ползване
Размерът на килима трябва да бъде подбран внимателно и да бъде съобразен с помещението, в което ще се поставя. Не забравяйте - големите килими са подходящи за просторни помещения. Съобразете големината и според мебелите в стаята.  Нека килимът бъде един чудесен акцент или го комбинирайте с тапетите или други малки декоративни елементи.
Относно цветовите нюанси - имайте предвид, че студените нюанси стоят идеално в добре осветените помещения. Ако светлината е по-оскъдна, може да компенсирате с килими в по-топлите и ярки  цветове.  Неутралните цветове ви гарантират безопасност и сигурност в избора, но една идея по-ярък килим може да окаже голямо въздействие на възприемането на целия интериор. За местата, където има по-голямо движение и натоварването е по-високо, като коридори и стълби, е препоръчително да изберете стилен и траен килим или килимена пътека.  Професионалистите в областта съветват да се избират по-дълги линии за тези места, а цветовете да са тъмни и дълбоки, например дървени въглища или черен шоколад.

Moderen kilim za hol onlain na dostapna cena

Килим в цвят капучино

Kilimi v cvqt bejavo na niska cena onlain

Килим в ярък цвят с интересни форми

Kilim s moderen dizain

Геометричните форми са едни от най-предпочитаните

Kilimi s geometrichni formi onlain

Мек и приятен на допир килим в светъл нюанс

Puhkavi kilimi na niska cena onlain

Цветни и интересни - килимите са основен акцент в стаята

Цветни килими на ниски цени онлайн

Графитено сиво в нюансите при килимите

Сиви килими на достъпни цени

Класиката между черно и бяло придава изисканост
Не забравяйте, ако и вие имате нужда от килим - не се колебайте да ни потърсите. Заедно ще открием най-доброто предложение за вас!
Телефон за поръчки 0894300454

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо