МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебели Мондо - Централна база

27 Октомври 2018

 Ние от Мебели „Мондо“ искрено вярваме, че вие нашите клиенти, сте повече от специални.

Вие ни допускате ежедневно до вашия дом, гласувате ни доверие да обзаведем вашия свят и най-важното – разчитате на нас да превърнем мечтите Ви в реалност.

Ето защо, ние ще ви се отблагодарим по същия начин…Като ви допуснем за първи път до нашия дом…Като ви покажем отблизо как и къде съхраняваме вашите бъдещи мебели…Като сами се уверите в това, че ние се грижим за тях като за свои собствени…Като ви допуснем до сърцето на нашата компания….

Добре дошли в Централата на Мебели „Мондо“!

И нека пътешествието ни започне така!
Преди 11 години ние създадохме Мебели „Мондо“. Тогава отворихме нашия първи шоурум в град Стара Загора. Място, което и до днес е повече от специално за целия ни екип. Началото бе през 2007 г. , а след него ние „пораснахме“ с магазини в Чирпан, Твърдица, Сливен и Нова Загора.

Но като във всяка хубава история, не спряхме до тук. Постоянната ни работа, амбиция и хъс логично доведоха до успех и във Варна, Пловдив, Русе, Кърджали, Хасково, Ямбол, Велико Търново.

През 2009 г.  изградихме и своя собствен дом. Модерният съвременен логистичен център в село Кортен, който и до днес ни позволява да достигаме максимално бързо до всяка точка на България. 
Мебели Мондо - Централна база

Мебели в наличност с бърза доставка в цялата страна

Мебели онлайн с доставка в цяла България

Доволните клиенти и видимите резултати ни амбицираха да продължим да разкриваме представителни магазини, а през 2011 –а компанията напълно обнови своя логистичен парк.

И така до днес, когато разполагаме с представителни магазини в 14 големи български града и с над 150 служители, а самите ние имаме самочувствието, че сме един от лидерите на мебелния пазар у нас. Самочувствие, което ни вдъхвате вие – нашите клиенти!

Разбира се, стремежът ни е да сме все по-достъпни за вас.

През годините на своето съществуване се убедихме, че хората не търсят само вещи, те търсят отношение и разбиране за своите нужди. Затова нашите модели са подчинени не само на новите модни тенденции, а на това да откликват най-добре на вашите нужди.

Ние подобряваме постоянно своята база и така можем да кажем, че винаги сме иновативни и предлагаме нови решения. Участието в български и международни изложения затвърждава името на марката сред водещите в бранша.

Както вече споменахме, през 2009 година направихме своя Логистичен център в сърцето на България. Една респектираща база, която се простира на над 22 дка и с гордост наричаме наш дом!
Мебели Мондо - качествени мебели с бърза доставка в цялата страна

Местоположението ни позволява лесен достъп до всяка точка в страната. Идеята ни беше да обезпечим БЪРЗАТА ДОСТАВКА на мебели в кратък срок до 7 дни. Точно така и стана. В момента можем да достигнем до всеки дом в България, до всеки адрес за изключително кратък срок.

Големият ни автопарк от нови  камиони, бусове и леки коли ни позволява бързо и навременно извозване на всички поръчки направени онлайн и в магазините ни. И макар че те са стотици хиляди, ние никога не забравяме, че  предаването на стоката към крайния клиент е нашето „истинско“ удоволствие! Защото знаем с каква емоция очаквате вашите нови мебели! Защото знаем, че ние вече сме част от вашия дом… Ето защо ние се доверяваме само на висококвалифицирани шофьори, които се грижат за мебелите ви по време на път, както и за тяхното правилно извозване и предаване.
мебели на промо цена с бърза доставка

Модерни мебели на ниски цени с бърза доставка

Мебели - купи лесно и бързо онлайн от Мондо

Централна база Мебели Мондо

 

Ние внимателно складираме, пакетираме и подреждаме вашите мебели! Разполагаме с тази голяма площ, за да ПОДДЪРЖАМЕ възможно най-голяма част от нашите модели в НАЛИЧНОСТ. Защото знаем, че бихте искали мебелите ви да пристигнат до вашия адрес във възможно най-кратък срок. Съхраняваме десетки видове различни модели спални, спални легла, спални комплекти и матраци. Имаме десетки видове секции за хол, холни маси, трапезни маси и столове. В други халета в базата се съхраняват много голямо разнообразие на мека мебел в различни цветове и модели, дивани, холови ъгли, разтегателни дивани за сън, кухненски дивани, трапезни дивани, холови гарнитури, табуретки, дивани двойка, дивани тройки и всякакви други разновидности. Поддържаме в наличност и много модели кухни и кухненски комплекти, матраци и много други мебели. Може да продължим и още и още, защото няма какво да крием от вас – нашите клиенти!
Мебели в наличност на ниски цени

Евтини мебели на ниска цена с бърза доставка в България

Мебели Мондо - магазини за мебели в цялата страна

Мебели на промоция купи лесно онлайн

Мебели на склад на достъпни цени

Мебели Мондо - онлайн мебели на ниски цени

Обзавеждане на дома с мебели на ниски цени

Мебели Мондо - налични мебели на промоция

Мебели за дома и градината на ниска цена

Мебели и аксесоари за дома и градината онлайн

Евтини мебели в наличност и бърза доставка

Мебелен склад за продажба на мебели и аксесоари на ниски цени

Онлайн мебелен магазин с бърза доставка

Онлайн мебелен магазин Мондо

Купи мебели онлайн на ниска промо цена с бърза доставка

Мебели Мондо - магазини за мебели в цялата страна

Мебели в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново

Мебели онлайн в наличност
И така, в сърцето на България, Централната база на Мебели „Мондо“ работи с пълни сили. Имаме големи дългосрочни планове за развитие и знаем, че можем да ги постигнем.

Беше ни приятно да разкажем една малка част от това, което имаме и сме ние самите, защото знаем, че вече сме по-скоро приятели, отколкото просто „продавач и клиенти“!

Благодарим!

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо