МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Кожени спални - модели 2018/2019

01 Октомври 2018

 

Все повече хора започват да предпочитат вече по модерно обзавеждане на спалнята и за домовете си като цяло. Набляга се от цветовете до вида на самите материи на мебелите.

Потребителите следят и се информират постоянно онлайн за актуалностите в интериора, набелязват това, което съвпада с техният вкус и търсят алтернатива на съответната мебел.

Ако стаята ви е празна и имате нужда от цялостно обзавеждане за спалнята - имаме чудесни модели тапицирани и кожени легла с подходящи за тях гардероби, нощни шкафчета и скринове.

Идната години безспорно актуални в обзавеждането на спалнята ще бъдат кожени спални. Те са луксозни, стилни и красиви. Внасят нужният блясък в дома.


Акцент безспорно е таблата на дадена кожена спалня - центъра на вниманието. Овалът ще бъде топ тенденцията, но въпреки това легло с голяма правоъгълна табла ще остане предпочитан модел.

Лесна и бърза е поддръжката и почистването на кожена спалня. Ползвайте влажна кърпа и вода. Много удобно и практично за всяка домакиня.

Лесно може да комбинирате кожени спални с различни модели като дизайн нощни шкафчета. Дали ще изберете дървесен материал, пластмаса, стъкло или метал е без значение в този случай. Това, с което трябва да се съобразите при избора на нощни шкафчета е гардероба и скрина в спалнята.

Разгледайте на сайта ни голямото разнообразие на модели кожени спални на достъпни цени с отлична изработка и качество. Ще ви предложим модели легла за матрак с различни размери и височина. Най - търсеният модел кожена спалня е за матрак 144/190 см и 160/200 см.

Дали ще се спрете на модел спалня с акценти и орнаменти или че заложите на класически изчистен и семпъл вариант - изборът е изцяло ваш.


Вижте нашите топ предложения за кожени спални


Кожена спалня в цвят черно с акцент в розово

Черна кожена спалня с ергономичен дизайн без остри ръбове

Тапицирана спалня в цвят розово с интересен дизайн

КОжена спалня в сив цвят с меки възглавници на таблата

Бяла кожена спалня с включен матрак

Тапицирано легло с голяма табла за главата

Високо спално легло с тапицерия с включен матрак

Тапицирана спалня Ергономика в цвят бяло и сиво

Кожена спалня в цвят бял с изчистен дизайн и визия

Сива кожена спалня на ниска цена онлайн

Кожена спалня в цвят кафяво и бежаво

Кожено спално легло с включени повдигащ механизъм и матрак

Бяла кожена спалня с матрак

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо