МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Бюра - нови тенденции на работното място

12 Септември 2019

Ако и вие сте от хората, които прекарват по-голямата част от ежедневието си зад бюрото, тази статия е за вас.

■ Стоящи бюра

бюро за офис
На всички, на които им се налага да стоят често зад бюро пред компютър на работа, им е ясно, че това не е полезно за тяхното тяло. Стоенето в седнало положение часове наред води до трупане на килограми, до изкривяване позицията на рамена, гръбначен стълб и други. Започва едно стоене по столовете… цял ден.
Точно поради тази причина може би и навлезнаха така гръмко новите СТОЯЩИ БЮРА.  Все повече компании се насочват към използване на подобен тип работно място. Това не само, че действа ободряващо на служителя, но и не му позволява да се застоява на едно място – офис стол.
Стоящото бюро ще ви помогне да останете здрави.

Бюро в стил „Грабни и Тръгни“

бюра за офис на ниски цени
Лесно и удобно бюро за пренасяне, препоръчван от лекарите по света, тежащо само 4.2 кг. Подходящ предимно за хора, на които работата им е свързана с чести пътувания, на открито и други. Единственото, което трябва да направите е да прикрепите бюрото към стола, на който седите. То е подходящо за лаптоп от 13 до 17 инча.
Съвет: За да извлечете ползите за здравето, свързани с използването на изправено бюро, просто трябва да ставате от стола си на всеки 20 минути и да стоите поне две минути.
Бюра по стената
Ако не разполагате с много място за офис или искате нещо максимално практично, но функционално и удобно – това е Podpad. Използва се френски клип за монтиране на стената. Когато е отворена тази система има място за лаптоп, а когато е затворена системата става на станция за зареждане на електронни устройства.

Съвет: Когато използвате компютър на изправено бюро, поддържайте китките прави и горната част на ръцете близо до тялото малко под нивото на лакътя.

Автоматично регулиране на височината на бюрото

офис обзавеждане на ниска цена
Само с натискането на един бутон и височината на работното ви бюро може да бъде коригирана до желаната от вас.

Съвет: За да избегнете болки в краката, носете обувки с подплатени стелки, докато използвате изправено бюро.

Система за бюро

Офис бюра на промоция

Съвет: Използването на стоящо бюро може да ви помогне да изгорите стотици калории.

Бюро в индустриален стил

офис обзавеждане на промоция
Съвет: Докато седите по цял ден не е здравословно, стоенето през целия ден може да нарани коленете и в най-лошия случай да причини разширени вени. За да избегнете тези потенциални проблеми със здравето, редувайте стоенето и седенето през целия ден.

  Мебели за офис - бюра и офис столове

Офис мебели на ниски цени

 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо