МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Сигурност при разплащания


Защитен начин за разплащания с банкови кредитни и дебитни карти


Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Използването на 3D Secure виртуален ПОС терминал на Райфайзенбанк гарантира напълно сигурността на разплащането и спазване правата на картодържателя.
3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност MasterCard SecureCode и Verified by VISA. Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D идентифициране.
Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD, и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания. ВАЖНО Е да знаете, че Мебели Мондо не събира картови данни и като търговец, нямаме достъп до тях. Всички данни, които Вие подавате се обработват от обслужващата ни банка!


НИЕ НЕ ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС И ВИ СЪВЕТВАМЕ НИКОГА ДА НЕ ИЗПРАЩАТЕ ПО Е-MAIL И НИКОГА НЕ СЪОБЩАВАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОН данни, включващи:


●        име на картодържателя
●        ПИН код
●        номер на карта
●        други лични данни, свързани с картодържателя и картата


Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са:


●        VISA (Classic и Electron)
●        MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 )
Моля, обърнете внимание, че вашата ДЕБИТНА КАРТА изисква допълнителна регистрация в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Плащане през Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)

Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.
Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на GET.BG и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.


Защо да изберете мебели Мондо