МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Гаранция и гаранционни срокове

ГАРАНЦИЯ/ ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

Уважаеми клиенти,
Имайте предвид при покупката си на мебели, че всички те имат срок на гаранция 2 години. Този гаранционен срок е валиден при правилна експлоатация и поддръжка на мебелите. Ако получите дефектна стока по наша вина, то тази стока може да бъде подменена или да ви се възстановят сумите платени за нея.
Ако възникне проблем с продукт, моля да ни сигнализирате на имейл info@mondomebeli.com или да се свържете с нас

СЕРТИФИКАТ ЗА ГАРАНЦИЯ НА МЕКА МЕБЕЛ


Настоящият сертификат гарантира всички потребителски права според законодателството на Република България. Гаранцията дава възможност продуктът да бъде заменен с подобен в зависимост от наличността или да бъде възстановена стойността му в определен в Общите условия на Мебели Мондо срок.
Последният започва да тече от деня на подаденото оплакване и при предоставяне на проблемната час или мебел. За да можете да се възползвате от предоставената гаранция, е необходимо да спазите изброените по-долу изисквания.
Ако имате въпроси или предложения, можете да се свържете с нас на телефон : 0700 20 699 (на цената на един градски разговор) или на имейл info@mondomebeli.com 
ВАЖНО
Гаранционният срок е актуален при правилно използване на мебели. Моля, имайте предвид, че подлакътниците на меката мебел не са предвидени за сядане. Неправилното използване на частите на диваните води до ремонтиране в извънгаранционни условия.
Не използвайте промишлени продукти за почистване - те могат безвъзвратно да увредят материята. Следвайте препоръките за температура на пране и почистване. Не сушете калъфите на седалките и облегалките на дивана в сушилня или върху директни източници на топлина (радиатори, печки и др.).
Избягвайте досега с предмети, които могат да доведат до разкъсване, изгаряне или друго физическо увреждане на продукта. Мебели Мондо не носи отговорност за появата на дефекти, причинени от трети страни като фирми за химическо чистене.

СЕРТИФИКАТ ЗА ГАРАНЦИЯ НА КОРПУСНА МЕБЕЛ


Настоящият сертификат гарантира всички потребителски права според законодателството на Република България. Гаранцията дава възможност продуктът да бъде заменен с подобен в зависимост от наличността или да бъде възстановена стойността му.
Последният започва да тече от деня на подаденото оплакване и при предоставяне на дефектната стока. Прекратяването на договора се изпълнява според Общите условия на Мебели Мондо. За да можете да се възползвате от предоставената гаранция, е необходимо да спазите изброените по-долу изисквания.
Ако имате въпроси или предложения, можете да се свържете с нас на телефон : 0700 20 699 (на цената на един градски разговор) или на имейл info@mondomebeli.com 
ВАЖНО
Гаранционите условия на корпусната мебел изискват нейното правилно експлоатиране. Моля, ако отворите даден кашон и забележите дефект на получената стока, да направите снимка на съответният проблем и етикет на кашона.
Изпратете ни ги на info@mondomebeli.com , за да вземем експресно решение за подмяна на съответните проблемни части. Моля, не продължавайте със сглобяването на мебелите, ние ще се опитаме да решим възможно най – бързо казуса.
Гаранцията на корпусната мебел покрива всички евентуални дефекти, които са налични при правилно експлоатиране и сглобяване.
При разопаковане на продуктите използвайте внимателно остри предмети, за да не нараните плоскостите на мебелите. При евентуално обилно поливане с вода забършете веднага със суха кърпа. Подути дървени плоскости не покриват ГАРАНЦИОНИТЕ УСЛОВИЯ.
Да не се употребяват почистващи и избелващи препарати, разтворители или други химикали. Тези вещества могат безвъзвратно да увредят вашите мебели, като в такива случаи гаранцията не покрива щетите

СЕРТИФИКАТ ЗА ГАРАНЦИЯ НА СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА


Голяма част от мебелите са придружени с наличие на стъкла или огледала. Ако и вашият избор има включени, то имайте предвид, че те могат да ви се предадат отделно от продукта или да бъдат вече монтирани на него.
Който и да е случай от тези, ние носим гаранция за целостта на стъклата и огледалата до момента на предаване от шофьора към вас. За целта е необходимо да изискате и да ви се предостави щателен оглед на тези елементи от поръчката.
Шофьорът ще изисква от вас подпис за здравината и целостта на стъклата или огледалата, които получавате. След момента на предаване те вече не подлежат на гаранционните условия и при евентуална повреда могат да бъдат заменени, като им се начисли продажната стойност за ваша сметка.
Защо да изберете мебели Мондо